Arrenca el projecte d'Horts Comunitaris a La Mina

Es posen en marxa els Horts Comunitaris a La Mina, una iniciativa que neix del Projecte Educatiu de Barri de La Mina (PEB Mina) i que pretén fomentar la participació en una activitat comunitària i fer bon ús alhora del cultiu ecològic.

     

El Projecte Educatiu de Barri La Mina ha creat una comissió encarregada d'acompanyar i dissenyar el procés de realització d'un hort al barri dirigit a persones de diferents edats que permeti oferir un espai de transformació a través de la voluntat de participació.

A partir de la demanda d'alguns veïns i veïnes que van observar que hi havia molts espais i solars en desús, va sorgir la necessitat d'iniciar el Projecte Horts Comunitaris: una oportunitat de creació i manteniment de l'espai públic que permetés la transformació del barri i originés un espai per compartir experiències i coneixements de manera intergeneracional.

Les persones participants podran potenciar així els vincles socials i comunitaris a partir de l'ús de metodologies de treball que desenvolupin valors, contingut d'educació emocional, domini de les habilitats socials i la interacció, tenint en compte que es tracta d'un treball cooperatiu.

El grup d'entitats i col·lectius de La Mina que es troben implicats en el projecte el conformen l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs, P.E.S La Mina, Associació Casal Infantil la Mina, Casal dels Infants Besòs- La Mina, Consorci de la Mina, Espai Jove i Capsa dels Jocs, Projecte VitaMina, IES Vázquez Montalban, Institut Escola Sant Adrià dels Besòs, Centre de Dia, Associació de Veïns de la Mina, Associació de Veïns Port Fòrum, Projecte Omnia Centro Cultural Gitano, Educadors de carrer i Veïnes i Veïns dels Barri com a figura de referents.

PEB Mina (Projecte Educatiu de Barri la Mina)

El Projecte Educatiu Barri la Mina (PEB) neix a l’any 2003, amb l’objectiu de conscienciar sobre el paper educatiu de tots els agents del barri i de treballar en xarxa amb la comunitat.

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.