Decoració nadalenca d'escales

Un grup de veïns del barri amb el recolzament del Servei de Suport a les Comunitats de Veïns i Veïnes del barri s'han animat a organitzar aquest any un concurs de decoració nadalenca d'escales.

Així i per mitja d'una carta a tots els presidents de les comunitats i cartells a les porteries s'ha convidat a totes les escales del barri a participar.

 Les bases del concurs son:

- Cal inscriure al concurs fent una trucada al 691.622.971 (Amador) o enviant un correu electrònic a vecinoslamina@gmail.com, indicant el nº de porteria, nom de contacte i un telefon.

- L'inscripció son 20€ per escala i serà recollits per la Comisió.

- L'inscripció estara oberta fins el divendres 19 de desembre a les 12.00h

- Pel concurs es valorara la originalitat, l'us de elements reciclats i la participació del conjunt de la comunitat de veïns/es.

 

El dilluns, 22 de desembre per la tarda es passara per totes les porteries per fer la puntuació i es farà entrega del premis a un lloc del barri encara per determinar.

 

Els premis seran:

- 1r premi: el 50% de la recaudació

- 2n premi: el 30% de la recaudació

- 3r premi: el 20% de la recaudació

 

El jurat estarà format per una representació neutral de veïns, veïnes, comerços, entitats i el Consorci.

Tota la recaudació serà destinada íntegrament als premis.

 

A més la comisió juntament amb Radio La Mina i els joves de l'Unitat d'Escolarització Compartida del barri han fet una falca per promocionar el concurs.

 

 

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.