desdelamina #bookcamping

Aquest estiu per ajudar-nos a passar les calors vam proposar  a cinc amics que ens fessin una tria de lectures extretes de la #bookcamping.
#bookcamping es una biblioteca oberta i col·laborativa, nascuda a l'ombra del #15M. A les seves baldes trobaràs alguns llibres per entendre com hem arribat fins aquí i alguns altres per seguir pensant cap a on i com volem continuar. Per que no sortim del no res i per que no nomes de Indignats viu Sol. Yes we read. O dit amb una altre frase mítica, generacional i mes local: Si no vols ser com ells, llegeix.
Us presentem aquí els cinc articles publicats per que pensem que els bons llibres com els bons amics es millor tindre'ls a ma.

 mapa-bookcamping

 

> lectures per l'estiu #bookcamping :: Lluís Mauri

> lectures per l'estiu #bookcamping :: Xavier Capdevila

> lectures per l'estiu #bookcamping :: Enrique Perez

> lectures per l'estiu #bookcamping :: Òscar Martínez

 

L'imatge que acompanya aquest article esta realitzada per María Castelló i que serveix com una guia gràfica de la #bookcamping

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.