El Projecte Vitamina, entrevistat per Mataró Ràdio!

El Projecte Vitamina ha gaudit d'un espai a les ones radiofòniques a través de Mataró Ràdio. L'emissora ha emès una entrevista a dos dels seus components, que ens presenten la iniciativa i aprofiten per parlar sobre el barri.

      

El Projecte Vitamina ha tingut l'oportunitat d'explicar què és i com s'organitza a través del programa "Les escoles a la ràdio", un espai que té cabuda a Mataró Ràdio i que està obert a diferents projectes educatius.

En José Ferrándiz i l'Álex Laguna, els representants que han estat entrevistats, han aprofitat per xerrar sobre el propi barri i sobre la importància de l'esport entre els i les joves que hi conviuen i formen part del Projecte Vitamina: "Des de fora, La Mina es percep com un barri marginal i perillós però des de la nostra perspectiva és un barri familiar [...] Estimem el nostre barri perquè hi hem crescut i estem genial en ell."

Sobre el projecte, expliquen: "Vitamina ens permet reunir-nos un cop a la setmana per parlar i reflexionar sobre diferents aspectes del barri de La Mina. Tractem temes com la sexualitat, l'amistat, els estudis o els conflictes."

En José i l'Àlex també van xerrar sobre algunes de les activitats puntuals que han organitzat a través del Projecte Vitamina. Si les voleu conèixer o voleu escoltar l'entrevista sencera, accediu a l'enllaç compartit per Mataró Ràdio.

_varis

_varis

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.