"La otra Mina"

Durant aquest mes d'agost, gràcies a la col·laboració de Carol Rodríguez i Eva Murgui, hem pogut publicar una sèrie d'articles anomenats Hola, futur people. Han estat un recull de retrats i frases que han volgut mostrar una cara més amable de La mina.

Aquesta sèrie, ha estat un petit tastet de l'article publicat a El Periodico aquest passat 28 d'agost. L'article porta per títol "LA CARA B DE UN BARRIO ESTIGMATIZADO,radiografía más aproximada del alma de La Mina".

En ell es fan presents set històries de vida de gent del barri, que viuen més enllà dels tòpics i els estigmes. Malgrat la sensació col·lectiva de desemparament i abandó per part de les administracions, l'article mostra altres maneres d'entendre i viure el barri.

Podem conèixer i reconèixer en ell a Nieves Heredia, Vicente Soriano, Marien Gil, Curra Reyes, Marcos Utrero, Paqui Garcia, Juanjo Rodriguez i David Picó. Tots ells implicats i vinculats al barri.

Podeu accedir a l'article complet a través de la pàgina web de El Periodico.
 

També podeu consultar la sèrie Hola, futur people en els següents enllaços:

> Hola, futur people (I)

> Hola, futur people (II)

> Hola, futur people (III)

> Hola, futur people (IV)

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.