warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_print_mail_access' not found or invalid function name in /home/desdelam/public_html/drupal/includes/menu.inc on line 454.

La rua de Carnestoltes, protagonista dels carrers del barri de La Mina

Els carrers del barri es van veure ocupats per al voltant d'uns 500 nens i nenes, joves i famílies a ritme de batucada. La Mina va viure el passat dijous la seva particular rua de carnestoltes amb l'ajuda de les entitats i agrupacions que hi conviuen.

Organitzada per la Comissió d'Acció Comunitària del Projecte Educatiu del barri de La Mina (PEBMina), la festa va arrencar a les sis de la tarda al passeig Camarón. Els carrers de la Mina Nova i la Mina Vella van oferir el protagonisme a les comparses, el confeti i les disfresses, dedicades aquest any a la ciència. La rua va donar el seu tret de sortida amb els ritmes de Festimbal, el grup de tabalers que hi va posar la marxa.

Petits i grans van formar part d'una festa que va tenir el seu punt de reunió final a la plaça Teresa de Calcuta, on els esperaven fins a 50 litres de xocolata desfeta calenta i més de 500 melindros. 

La celebració es va viure en un bon ambient de convivència veïnal, un fet que reforça l'espai comunitari, la cohesió social, la relació intergeneracional i en sentiment de pertinença al barri.

Si voleu fer un cop d'ull als moments més divertits de la rua, accediu a la galeria d'imatges de la celebració!

 

      Carnestoltes del barri La Mina 2017

PEB Mina (Projecte Educatiu de Barri la Mina)

El Projecte Educatiu Barri la Mina (PEB) neix a l’any 2003, amb l’objectiu de conscienciar sobre el paper educatiu de tots els agents del barri i de treballar en xarxa amb la comunitat.

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.