Les Cartografies Sensibles, premi Ateneus al Foment de la Participació

El passat dilluns vam recollir el primer premi dins la categoria oberta a les entitats pel Foment de la Participació dels Premis Ateneus.

Aquests premis, que enguany arriben a la seva 25a edició, estan impulsats per la Federació d'Ateneus de Catalunya per donar visibilitat al moviment associatiu i reconeixer la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya.

 

La nostra proposta de les Cartografies Sensibles va ser guardonada dins la categoria oberta a totes les entitats socioculturals valorant la seva qualitat, la implicació i l'arrelament al territori.

 

Les nostres cartografies son una proposta que ens serveix per conèixer, reconèixer i aprendre plegats sobre el nostre barri, la seva realitat, la seva historia i els seus futurs i així, entre tots, poder fer un mapa col·lectiu, sensible i creatiu que ens permetes identificar i compartir aquells racons i moments que han tingut una especial significació per a cadascun de nosaltres.

El premi és un reconeixement a la nostra tasca però sobretot al dia a dia del barri i la seva gent, les seves entitats i serveis que treballan per un barri millor per tothom.

I per aixo, moltes gràcies i felicitats a tots!

Pots veure la llista de guardonats a l'article de la Federació d'Ateneus.

desdelamina.net

logo_ddlm.pngc. Mar s/n, (davant del CEIP Mediterrània)

08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelona)

Tel. :: 93.381.15.78

 

correu> info@desdelamina.net

web> http://www.desdelamina.net

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.