warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_print_mail_access' not found or invalid function name in /home/desdelam/public_html/drupal/includes/menu.inc on line 454.

Neix l’associació "Un Present per un Futur", per l'apoderament de joves gitanos

Un grup de joves del barri s'ha organitzat per crear l'associació "Un Present per un Futur", una iniciativa que busca l'apoderament i la implicació del col·lectiu a La Mina.

      

 

"Un Present per un Futur" és el resultat del treball i la motivació d'un grup de joves de La Mina. L'associació neix amb l'objectiu d'apoderar al col·lectiu juvenil del barri i de crear un nou motor de transformació social.

L'entitat s'ha originat a partir del projecte Nodos, que, impulsat per la Generalitat de Catalunya i l'Obra Social La Caixa, ha facilitat la trobada de joves del barri amb la finalitat de treballar en la detecció de necessitats i reptes. Fruit d'aquests encontres i amb l'ajuda d'un equip de psicòlegs, el col·lectiu ha analitzat els objectius més rellevants del territori i s'ha coordinat per crear aquesta nova associació.

La iniciativa pretén esdevenir un motor de canvi i aglutinar joves que s'impliquin i ajudin a millorar les seves pròpies possibilitats de futur. "Un Present per un Futur" tot just arrenca però ja ha començat a treballar en les primeres accions.

_varis

_varis

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.