Signatura Convidada (estiu 2012)

Aquest any, durant el mes d'agost, podrem gaudir dels articles que alguns dels membres del consell editorial de desdelamina.net ens han preparat per l'ocasió.

Obre en Josep Mª Monferrer, president de l'Arxiu Històric i membre de la Plataforma d'Entitats i Veïns/es del barri amb l'article "¿Quiénes triunfan hoy en día en nuestro país?"

 

Segueix en Txell Paez, membre del consell editorial de desdelamina.net. El seu article es titula "La Biblioteca, un oasi de llibertat"

 

El següent article es de Domènec Valls, titular del Grupo Unión i el seu article es "Meravelles quotidianes"

 

I per tancar la serie en Pep Alamán, salesià i membre de la comunitat salesiana de La Mina en presenta el seu article"Preguntas veraniegas (o no)"

desdelamina.net

logo_ddlm.pngc. Mar s/n, (davant del CEIP Mediterrània)

08930 Sant Adrià de Besòs (Barcelona)

Tel. :: 93.381.15.78

 

correu> info@desdelamina.net

web> http://www.desdelamina.net

Abans de comentar...

L'espai per als comentaris als articles publicats és un espai per a la discussió, raonament i reflexió dels temes tractats en el mateix article. Agraïm que estiguin escrits correctament i no es permet l'ús indiscriminat de les majúscules o del anomenat llenguatge SMS.

No hi ha espai per a les faltes de respecte, insults i/o descalificacions gratuïtes

Per a comentar cal fer servir una adreça de correu electrònic vàlida, (que no serà publicada, però pot servir per posar-nos en contacte). Si aquesta adreça és incorrecta o falsa els teus comentaris seran esborrats.

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.