Vés al contingut
x

Actualitat UPC

Sant Jordi a la UPC, el 23 d’abril

6 hores 18 minuts ago
La UPC celebra aquest Sant Jordi, el 23 d'abril, amb una diada particular en format híbrid. La jornada s’iniciarà a les 10 h amb una ponència de la professora Carme Torras, continuarà amb el lliurament de diversos guardons i finalitzarà amb la presentació de l'agenda escolar UPC per part de Llunna Edicions.

La UPC coorganitza la XII Jornada de Excelencia en la Gestión Universitaria

1 dia 4 hores ago
El 20 d'abril tindrà lloc, en format virtual, la XII Jornada de Excelencia en la Gestión Universitaria, organitzada conjuntamente pel Club Excelencia en Gestión i la UPC. Reunirà diferents professionals de l'àmbit acadèmic i del de la gestió, per abordar la transformació de la universitat cap a una gestió excel·lent, innovadora i sostenible.

Porta a reciclar la teva mascareta UPC i bescanvia-la per una de nova

1 dia 8 hores ago
Des de l'1 de març i fins al 15 de juny està en marxa la campanya per recollir les mascaretes tèxtils reutilitzables que va posar a disposició de la comunitat universitària abans de l’estiu i que hagin arribat a la fi de la seva vida útil. Les mascaretes usades es bescanviaran per altres de noves a les consergeries habilitades, fins a esgotar existències.

Del 19 al 22 d’abril, votacions per elegir els representants al Claustre Universitari de la UPC

1 dia 8 hores ago
A partir de les 10 h de dilluns, 19 d’abril, i fins a les 9:59 h de dijous, 22 d’abril, tenen lloc les votacions per elegir els representants de l’estudiantat, del PDI i del PAS al Claustre Universitari de la UPC. Les votacions s’efectuen, amb urna electrònica, a través del web eleccionsclaustre.upc.edu, on estan disponibles les instruccions d’ús de la plataforma e-Vot així com la informació sobre aquest procés electoral. Els resultats provisionals es proclamaran el mateix dia 22 i, el 27 d'abril, els definitius.

La UPC coorganitza el cicle 'Tecnologies emergents i desigualtats' al Palau Macaya

1 dia 8 hores ago
Experts i expertes de diferents àmbits debatran sobre la relació entre les desigualtats i la tecnologia en un cicle de diàlegs, en format presencial i en línia, que tindrà lloc del 20 d’abril a l’1 de juny, coorganitzat pel Palau Macaya de la Fundació “La Caixa” i la UPC, amb la col·laboració de Digital Future Society. El cicle, que comptarà amb ponents locals i internacionals, serà gratuït i obert a tothom, amb reserva online prèvia per a l’assistència presencial, i es podrà seguir en directe per YouTube.

Francesc Torres i Daniel Crespo, candidats provisionals a l'elecció de rector o rectora de la UPC

4 dies 3 hores ago
Les candidatures provisionals per a l’elecció de rector o rectora de la UPC són, per ordre de presentació, les de Francesc Torres Torres i Daniel Crespo Artiaga. La proclamació definitiva de les candidatures es farà pública el 27 d’abril i la campanya electoral serà del 29 d’abril al 12 de maig. Les votacions tindran lloc del 14 al 19 de maig. La informació relativa a aquest procés electoral està disponible al web eleccionsrectorat2021.upc.edu.

Sant Jordi a la UPC, el 23 d’abril

4 dies 6 hores ago
La UPC celebra aquest Sant Jordi, el 23 d'abril, amb una diada particular en format híbrid. La jornada s’iniciarà a les 10 h amb una ponència de la professora Carme Torras, continuarà amb el lliurament de diversos guardons i finalitzarà amb la presentació de l'agenda escolar UPC per part de Llunna Edicions.

Èxit de la iniciativa ‘Caminant per la ciutat: descobreix Barcelona amb mirada politècnica’

5 dies 6 hores ago
Les 23 caminades per les 12 rutes proposades en la iniciativa ‘Caminant per la ciutat: descobreix Barcelona amb mirada politècnica’, guiades per professorat de la UPC, han superat les 400 inscripcions per part del PDI i el PAS. El gran èxit de convocatòria ha fet que totes les sessions tinguin ja el cartell de ‘complet’ i que es plantegi la possibilitat de realitzar noves edicions.

El CITCEA de la UPC participa en la transformació digital del sistema energètic europeu, amb intel·ligència artificial i tecnologia ‘blockchain’

5 dies 8 hores ago
El Centre d'Innovació Tecnològica en Convertidors Estàtics i Accionaments (CITCEA) de la UPC és un dels 14 socis del projecte europeu BEYOND, que té l’objectiu d’implementar mercats locals d’electricitat per maximitzar el desplegament d’energies renovables, fent ús de mecanismes de flexibilitat com la resposta a la demanda o les bateries.

La UPC reforça l'oferta d’estudis amb 2 nous graus i 6 nous màsters universitaris

1 setmana ago
De cara al curs acadèmic 2021-2022, la UPC posa en marxa 2 nous graus i 6 nous màsters universitaris en els àmbits de l’enginyeria, l’arquitectura, les ciències i la tecnologia. Per donar a conèixer aquesta oferta entre el futur estudiantat, la Universitat ha programat diverses jornades de portes obertes virtuals, sessions informatives de màster, també online, i la iniciativa 'ENTER a la UPC', un cicle de converses amb professorat i estudiantat dels diferents àmbits de coneixement de la Universitat.

Del 14 al 19 de maig, eleccions de rector o rectora de la UPC

1 setmana ago
El rector de la UPC, Francesc Torres, ha convocat, el 6 d’abril, les eleccions de rector o rectora de la Universitat, que tindran lloc, mitjançant urna electrònica, entre les 10 hores del 14 de maig i les 9:59 hores del 19 de maig. La informació i la documentació referent a aquest procés electoral està disponible al web: eleccionsrectorat2021.upc.edu.
Comprovacions
1 hora 24 minuts ago
Subscriu-te a Canal Actualitat UPC