Vés al contingut
x

Consorci del Barri de la Mina

El conveni signat enguany amb FCC S.A. ofereix la primera oportunitat de feina als usuaris de la xarxa d’inserció

2 setmanes 2 dies ago

Trenta persones vinculades a la Xarxa laboral del Consorci s’estan preparant aquests dies per passar properament un procés de selecció amb l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas, S.A. (FCC) per entrar a formar part de la borsa de treball que FCC vol tenir disponible de cara a possibles substitucions i, especialment, per cobrir el període de vacances del proper estiu.

 

C.B.M

L’Associació de comerciants renova els càrrecs de la junta directiva i nomena president José Arredondo

1 mes 2 setmanes ago

L’assemblea general de la unió de comerciants del barri de la Mina va procedir a primers d’any a renovar els càrrecs de la junta directiva de l’entitat, tal com estableixen els seus estatuts. De manera que, actualment, la presidència correspon a José Arredondo i la vicepresidència a Luisa Pérez, tots dos propietaris del Bar Tramuntana,...

 

C.B.M

Torneig Futvalors: premi a l'educació en igualtat, respecte, solidaritat i treball en equip

1 mes 3 setmanes ago

Dotze equips d'infants i joves d’entre sis i tretze anys es trobaran avui, a partir de dos quarts de sis de la tarda (17.30h.) per celebrar la Festa final del Torneig Futvalors que tindrà lloc al camp de futbol de la Zona Esportiva La Mina. L’objectiu d’aquest projecte socioeducatiu, que pren el futbol com a eina per l’educació en valors, és “competir” en ser els millors en respecte, esforç col·lectiu, companyonia, compromís i humilitat.

C.B.M

Ràdio La Mina brinda als serveis de l’Àrea Social del Consorci l’oportunitat d’explicar la tasca que fan

1 mes 4 setmanes ago

Ara fa tot just un any iniciàvem amb Ràdio La Mina (102.5 FM) l’emissió d’espais de difusió de les activitats dels serveis socioeducatius del Consorci: Fem Família, La Capsa dels Jocs i Espai Jove. Després d’una pausa de pocs mesos reprenem aquestes col·laboracions, a les que també s’hi incorporaran a partir d’aquest abril els serveis de la Xarxa sociolaboral.

 

C.B.M

II Festa comunitària de benvinguda a la Primavera aquest dijous, 21 de març, al Parc del Besòs

2 mesos ago

Tenim ganes de celebrar l’arribada del temps de les flors i l’avantsala de l’estiu. Així, per segon any els serveis socioeducatius del Consorci que treballen amb famílies, infants i joves, promouen una festa de benvinguda a la primavera per aquest dijous, 21 de març. Està oberta a la resta d’entitats de la Mina que també participen en l'organització i s’hi han sumat associacions d’altres barris de Sant Adrià.

 

C.B.M

La Mina concentra onze dels vint-i-nou carrers amb nom de dona que té Sant Adrià de Besòs

2 mesos 1 setmana ago

L’any 2002, l’escriptora Montserrat Roig va "inaugurar" el projecte Carrers amb nom de dona impulsat pel Consell Municipal de les Dones de Sant Adrià de Besòs que té per objectiu revertir la desproporció en el nomenclàtor de la ciutat en clar avantatge pels homes. Dedicar un carrer és fer homenatge i reconèixer la vàlua d’una persona per a la comunitat i pel món.

 

C.B.M

El Consorci augmenta un 60,7% la despesa social i destina 56 mil euros a entitats de la Mina

3 mesos 3 setmanes ago

El pressupost del Consorci per aquest 2019 té un increment del 60,7% en despesa social després d'anys de contenció a causa de la crisi i dos anys de pressuposts prorrogats. D'altra banda, baixa significativament la partida corresponent a urbanització d’espais públics, perquè la seva execució s’ha completat. La darrera han estat els entorns del nou CAP, on s’ha fet la plaça d’Àngels Rosell.

 

C.B.M
Checked
2 hores 40 minuts ago
Consorci del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs
Subscriu-te a Canal Consorci del Barri de la Mina