Vés al contingut
x

Consorci del Barri de la Mina

II Festa comunitària de benvinguda a la Primavera aquest dijous, 21 de març, al Parc del Besòs

5 dies 23 hores ago

Tenim ganes de celebrar l’arribada del temps de les flors i l’avantsala de l’estiu. Així, per segon any els serveis socioeducatius del Consorci que treballen amb famílies, infants i joves, promouen una festa de benvinguda a la primavera per aquest dijous, 21 de març. Està oberta a la resta d’entitats de la Mina que també participen en l'organització i s’hi han sumat associacions d’altres barris de Sant Adrià.

 

C.B.M

La Mina concentra onze dels vint-i-nou carrers amb nom de dona que té Sant Adrià de Besòs

1 setmana 3 dies ago

L’any 2002, l’escriptora Montserrat Roig va obrir el projecte “Carrers amb nom de dona” impulsat pel Consell Municipal de les Dones de Sant Adrià de Besòs que té per objectiu mirar de revertir la desproporció en el nomenclàtor de la ciutat en clar avantatge pels homes. Dedicar un carrer és fer un homenatge i reconèixer la vàlua d’una persona per la comunitat i pel món.

 

C.B.M

El Consorci augmenta un 60,7% la despesa social i destina 56 mil euros a entitats de la Mina

1 mes 3 setmanes ago

El pressupost del Consorci per aquest 2019 té un increment del 60,7% en despesa social després d'anys de contenció a causa de la crisi i dos anys de pressuposts prorrogats. D'altra banda, baixa significativament la partida corresponent a urbanització d’espais públics, perquè la seva execució s’ha completat. La darrera han estat els entorns del nou CAP, on s’ha fet la plaça d’Àngels Rosell.

 

C.B.M

Els Reis d’Orient han comptat amb la gran col·laboració del Moto Group Bandarras per fer arribar els regals als infants de la Mina

2 mesos 2 setmanes ago

Què poden tenir en comú un peluix i una cuineta amb el soroll i l’olor del gas que desprèn el motor d’una Harley Davidson? Fàcil. La resposta és, la colla d’amics del Moto Group Bandarras que aquest Nadal s’han ofert com a estrets col·laboradors de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient per fer arribar les joguines als infants del barri de la Mina.

 

C.B.M

A les portes del Nadal Situa`t visita l’exposició de Lorenza Böttner, mostra de la lluita contra l’encasellament

3 mesos ago

El grup del servei Situa’t ha visitat aquest mes de desembre l’exposició “Rèquiem per la Norma” de Lorenza Böttner, una mostra que a través de la fotografia, la pintura i la performance representa una de les crítiques més agudes a la invisibilització dels cossos amb diversitat funcional i transgèneres com és el de la mateix artista alemanya, nascuda l’any 1959 a Xile.

 

C.B.M
Comprovat
41 minuts 30 segons ago
Consorci del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs
Subscriu-te a Canal Consorci del Barri de la Mina