Vés al contingut
x

Consorci del Barri de la Mina

El Consorci fa formació prèvia a un procés de selecció laboral per millorar les oportunitats de vint dones que hi optaran

1 mes 3 setmanes ago

Una vintena de dones vinculades a la Xarxa sociolaboral del Consorci es preparen per passar el procés de selecció d’una convocatòria de places per cobrir vacants d’auxiliar de cuina i auxiliar de neteja en centres educatius. L’equip tècnic de la xarxa ha organitzat dues jornades de formació per facilitar l’accés del grup a aquesta oportunitat laboral.

 

C.B.M

La biblioteca de la Mina comptabilitza 37.600 visitants al cap de deu anys de ser inaugurada com equipament de proximitat

2 mesos 2 setmanes ago

La biblioteca Font de la Mina, en el moment de celebrar el seu desè aniversari, és un equipament cultural de referència amb una àrea d’influència que arriba a les 17.199 persones, entre la Mina, els barris Besòs de Barcelona i Sant Adrià i el de la Catalana. Compta amb un fons bibliogràfic de 34.331 exemplars i és membre imprescindible de la xarxa comunitària.

 

C.B.M

Consorci participa a la Fira DisCapacitat i Ocupació que té per objectiu de pal·liar l’alta precarietat en el sector

3 mesos ago

La precarietat d’ocupació entre les persones amb discapacitats duplica i, fins i tot, es triplica a vegades respecte al sector ordinari i en converteix en un dels sector més desfavorit. Abordar aquesta realitat, sovint invisible, és l’objectiu de la Fira DisCapacitat i Ocupació que enguany va celebrar la seva 7a. edició organitzada per Disjob.

 

C.B.M

Prepareu-vos per a l’estiu amb les activitats que us proposen els serveis socioeducatius del Consorci

3 mesos 1 setmana ago

Comencem inscripcions per al Casal d’Estiu que organitza Espai Jove adreçat a nois i noies que es trobin entre sisè de primària i quart de secundària. Es podran formalitzar a partir d’aquest dimarts, dia 11, i fins dimecres 19 de juny.  El Casal tindrà lloc entre el 25 de juny i el 19 de juliol en horari de matí de 10 a 14h. Seran quatre setmanes per viure l’estiu.

 

C.B.M
Checked
2 hores 39 minuts ago
Consorci del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs
Subscriu-te a Canal Consorci del Barri de la Mina