Vés al contingut
x

Amb la vaga feminista, per canviar-ho tot!

5 març 2019

Fa un any que ens vam encoratjar per escriure sense complexes que "si ens aturàvem totes, s'aturava el món". I aquest 8 de març del 2019, tornem a frenar el nostre pas per fer un salt al front.

Enguany el lema ha evolucionat. Ara, havent paït la revolució de la convocatòria de l'any anterior, "ens aturem per canviar-ho tot". Un "tot" que parla de desigualtats i de violències, de precarietat, discriminació, inseguretat, tasques invisibles, menor accès a la formació professional i necessitat d'un treball de cures a fons, entre d'altres reivindicacions. Arreu del territori, les mobilitzacions posaran a punt una marxa que té el seu punt de mira en la dimensió laboral, de cures, de consum i estudiantil.

I és que segons l'Observatori IQ, tot i que les dones tenen més estudis superiors que els homes, ocupen menys càrrecs de responsabilitat en l'àmbit laboral i cobren gairebé un 24% menys. Alhora, conviuen amb el pes de les cures i les tasques domèstiques, representant el 48% de les persones que redueixen més l'horari laboral per conciliar-lo amb càrrecs familiars. I les dones continuen sent les que més temps dediquen a les tasques de treball no remunerat.

Nosaltres ho tenim clar: no ens manquen raons per sumar-nos a la convocatòria d'aquest 8 de març. Com a mitjà de dinamització comunitària i coneixement crític, ens posicionem adherint-nos a la Vaga Feminista, fent un "fos a lila" durant tota la jornada del proper divendres. El 8 de març no ens trobareu a la xarxa... ens veiem als carrers!

Imatge de la vaga feminista 2019

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.

Whereas product information might be condensed in a short video which attracts viewers which might be cash rich but time poor. Having an engaged website is completely essential because of the state of our own current international economy. You can do keyword searches to find by duration, category, features, upload date, and more.

Finding more creative methods to market your company is easily accomplished with all the newer technology today. Yes, it's fun to start out using You - Tube, particularly if you will be the form of individual that wants to fiddle with different sorts of media, nevertheless, you need to stay focuses. Traffic Geyser is a service, used by many, to promote videos for the Internet.

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.