Vés al contingut
x

desdelamina.net al 1r Festival Crowdfunding a Barcelona

14 febrer 2011

desdelamina.net va estar convidada per els organitzadors del festival per poder compartir la nostra visió sobre aquesta manera de finançament i com ens plantegem utilitzar-la.

El crowdfunding es pot traduir com finançament massiu. Es la idea de que els projectes es poden financiar per mitja de micropagaments de moltes persones que es converteixen en una mena de mecenes/productors/promotors del projecte. Això combinat amb l’us de plataformes i serveis a internet que faciliten aquesta tasca fan que aquest tipus de finançament sigui una proposta cada vegada més factible i real.
Nosaltres vam presentar el nostre projecte i com entenem que aquest tipus de finançament es una forma d’entendre els projectes socials comunitaris més enllà de trobar fons econòmics per la seva utilització.
Pots llegir l'article complert al  i consultar el recull de premsa sobre el festival a la web de Compartir dóna Gustet.

Grupo Unión

<p><img hspace="10" align="left" width="150" vspace="5" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/banners/gu-logo-color.jpg&quot; alt="" />
Actualment PES La Mina

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.