Vés al contingut
x

Dones en Xarxa parla de xarxes socials amb les dones de Sant Adrià

27 gener 2012

El passat dimecres, 25 de gener, l’associació Dones en Xarxa va oferir una xerrada sobre les oportunitats que les xarxes socials ofereixen a les dones al Centre d’Informació i Orientació de les Dones (CIOD) de Sant Adrià. Un grup reduït però entusiasta de dones va participar en aquesta activitat, que va anar a càrrec de la gerent de l’entitat Verònica Martínez.

 xerrada_xarxes_DX.jpg

La conferència va començar analitzant el paper que ocupen les dones en el camp de les noves tecnologies. Es va parlar de la fractura digital de gènere que, tot i que s’ha reduït molt en els últims anys, encara existeix quan parlem d’usos avançats d’Internet.

També es van mencionar conceptes com els de web 1.0 i 2.0 - l’anomenada web social -, i es va parlar de la diferència entre els nadius i els immigrants digitals.

xerrada_xarxes_DX_2.jpg

La xerrada va concloure amb un breu repàs de la història i els projectes de Dones en Xarxa, i el recordatori que, el proper dilluns, 6 de febrer, la nostra entitat iniciarà un nou taller de formació, precisament sobre xarxes socials (Facebook i Twitter, en concret), adreçat a les dones de Sant Adrià, gràcies a la col·laboració del CIOD i l’Ajuntament del municipi.

Podeu veure totes les fotografies de l’acte a la galeria de Flickr de Dones en Xarxa i pots llegir l'article complert a la web de Dones en Xarxa.

Dones en Xarxa

<p>Correu electrònic: <a href="donesenxarxa@donesenxarxa.cat">donesenxarxa@donesenxarxa.cat</a></p>
<p>Web: <a href="http://www.donesenxarxa.cat/&quot; target="_blank">http://www.donesenxarxa.cat/</a></p&gt;
<p>Xarxes socials:</p>
<p> - Facebook: <a href="https://www.facebook.com/donesenxarxa/&quot; target="_blank">@donesenxarxa </a></p>
<p> - Twitter: <a href="https://twitter.com/donesenxarxa&quot; target="_blank">@donesenxarxa </a></p>
<p>Descripció del servei: Associació sense ànim de lucre que pretén fomentar l’ús d’Internet entre les dones per tal de reduir la fractura digital de gènere. Entre els seus principals projectes es troba Femitic, La Carla et parla de sexe, Còctels & Blocs, Dones Emprenedores en Xarxa i Dones en Xarxa, Dones Ciutadanes.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.