Vés al contingut
x

El Síndic rep una vintena de veïns de Sant Adrià

3 novembre 2009

L’equip del Síndic de Greuges va atendre 23 visites en el seu primer contacte amb la ciutadania de Sant Adrià de Besòs i va recollir un total de nou consultes i catorze queixes.

La trobada es va fer el dia 17 de setembre, d’acord al conveni de col•laboració que, ara fa poc més d’un any, van signar l’Ajuntament de Sant Adrià i el Síndic de Greuges per “potenciar la defensa dels drets de les persones en el municipi”.

 

Amb el conveni la relació i els contactes s’intensifiquen i s’estableixen una o dues visites l’any al municipi. En aquella ocasió el Síndic va recollir una queixa formal de la Plataforma d’entitats i veïns del barri de la Mina que al•legava un funcionament irregular i insuficient dels mecanismes de comunicació i participació amb les diferents administracions públiques presents al barri i especialment amb el Consorci del barri de la Mina.

1.jpg

Rafael Ribó va endegar, aleshores, un procés d’estudi de la qüestió i va demanar informació i documentació al Consorci per poder donar resposta a la queixa de la Plataforma. Les seves consideracions finals, presentades el mes de maig passat, no van corroborar la queixa de la Plataforma.

Segons l’escrit que va fer arribar a l’entitat veïnal i al Consorci, el Síndic considera que “al barri de La Mina s’estan duent a terme projectes i actuacions per part de les administracions públiques consorciades amb la presència activa dels veïns, abocant una gran quantitat de recursos econòmics, humans i tècnics que, sens dubte, representa la intervenció més important feta a Catalunya en aquesta matèria, proporcionada i especialitzada tenint en compte les característiques i necessitats singulars del barri”. I afegeix que “no detecto indicis d’actuació irregular que justifiquin la meva intervenció”.

Pots llegir l'article sencer al web del Consorci del Barri de La Mina

Consorci del Barri de la Mina

<p><img hspace="10" align="left" width="150" alt="" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/logos/Consorci_Mina_a_color.png&quot; /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl</p>
<p>Telèfon: 934 620 020</p>
<p>Correu electrònic: <a href="consorci@barrimina.cat">consorci@barrimina.cat</a></p>
<p>Web: <a href="www.barrimina.cat&quot; target="_blank">www.barrimina.cat</a></p&gt;
<p>Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.