Vés al contingut
x

Els joves de Sant Adrià faran les pràctiques al districte 22@ de Barcelona

1 gener 1970

Aquesta iniciativa pretén promoure una formació professional innovadora i oberta i afavorir la inserció social i professional dels joves, entre d'altres.

22@Barcelona inicia una nova edició del seu Projecte Educatiu que permetrà que més d’un centenar de joves d’onze centres de Formació Professional, principalment de Sant Martí i la seva àrea d’influència, puguin fer pràctiques a les empreses ubicades al districte de la innovació.

Amb aquesta iniciativa, es pretén posar en contacte els estudiants de formació professional dels centres formatius del districte de Sant Martí i la seva àrea d’influència amb les empreses de l’entorn per tal que puguin desenvolupar les seves pràctiques en empreses del territori, gràcies també a la col·laboració de 22@Network, l’Associació d’Empreses i Institucions de 22@Barcelona.

El Projecte Educatiu va néixer l’any 2005 amb l’objectiu de fomentar i impulsar una interacció contínua entre els centres de formació professional del territori i l’activitat econòmica de l’entorn del districte 22@Barcelona.

Aquesta iniciativa pretén promoure una formació professional innovadora i oberta; facilitar l’adequació entre la formació impartida i la demanda empresarial; afavorir la inserció social i professional dels joves; impulsar projectes de transició entre l’escola i el treball; aconseguir que les empreses puguin conèixer quina formació s’imparteix als centres del seu entorn i que, alhora, els centres educatius puguin saber quina formació específica necessiten aquestes empreses.

Els onze centres de Formació Professional que hi participen són l’IES Joan d’Àustria, l’IES Poblenou, l’IES Fòrum 2004, l’IES Salvador Seguí, l’IES Manuel Vázquez Montalbán, l’IES Josep Serrat i Bonastre, l’IES Rambla Prim, ETP El Clot, Centre d’Estudis Roca, Centre d’Estudis Monlau i Escola Túrbula.

Aquests centres imparteixen cicles formatius de grau mitjà i superior de gestió adminitrativa, comerç, animació d’activitats físiques i esportives, administració de sistemes informàtics, administració i finances, entre d’altres.Edicions anteriors

Durant les edicions anteriors del Projecte Educatiu de 22@Barcelona van participar 124 estudiants de catorze centres de Formació Professional que van realitzar pràctiques en un total de 39 empreses del districte de la innovació. Les empreses participants van ser bàsicament del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i de l’audiovisual i la gran majoria d’elles estaven integrades en 22@Network, l’Associació d’Empreses i Institucions de 22@Barcelona.

_varis

_varis

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.