Vés al contingut
x

"Escales al carrer" i a la xarxa

22 juliol 2014

El Projecte de Suport a les Comunitats de Veïns i Veïnes, Assessorament i Mediació inicia accions a la xarxa i al carrer per a trobar-se amb el veïns i veïnes del barri.

Amb la nova orientació del Servei de Suport a les Comunitats d'escala, ara anomenat "Projecte de suport i assessorament a les juntes d'escala, mediació de conflictes comunitaris i intervenció en el bloc del carrer Venus", ha iniciat un seguit d'accions per apropar la seva intervenció en les comunitats de veïnes i veïns al barri.

 

Una de les activitats que ha engegat és "Escales al Carrer", una iniciativa que buscar apropar el servei a la gent del barri. L’equip tècnic que gestiona aquest servei del Consorci obre peridòdicament un punt d'informació al carrer per mostrar i fer difusió dels diferents documents d'informació tècnica i assessorament per als veïns i comunitats d'escala. Al mateix temps, aquesta presència al carrer busca el contacte directe amb el veí per tal de recollir de primera mà demandes d’intervenció i respondre a dubtes i qüestions de les persones que s’hi acosten.

 


 

L'altra acció de visibilització del projecte engegada enguany és la obertura d'un espai informatiu a la web. Tal i com ens expliquen en el seu nou bloc http://laminacomunitaria.blogspot.com.es/, la funció d'aquest espai és la  facilitar el contacte entre el del Servei de Suport a les Comunitats de Veïns i Veïnes: Assessorament i Mediació i el veïnat, oferint un racó de recursos de temàtica comunitària i d’organització veïnal.

 

Consorci del Barri de la Mina

<p><img hspace="10" align="left" width="150" alt="" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/logos/Consorci_Mina_a_color.png&quot; /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl</p>
<p>Telèfon: 934 620 020</p>
<p>Correu electrònic: <a href="consorci@barrimina.cat">consorci@barrimina.cat</a></p>
<p>Web: <a href="www.barrimina.cat&quot; target="_blank">www.barrimina.cat</a></p&gt;
<p>Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.