Vés al contingut
x

La bona educació té a veure amb l’ordre

23 novembre 2009

Davant un públic format per una setantena de persones, el sociòleg Salvador Cardús va defensar l’ordre i l’organització com a base de la convivència i el civisme en tots els àmbits (personal, familiar i social).

Salvador Cardús, degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, va ser a finals del mes d’octubre passat al barri de La Mina per fer una xerrada sobre convivència i civisme. En un acte organitzat per l’àrea d’Espai Públic del Consorci a través del seu equip d’Agents Cívics, que es va celebrar a la sala d’actes del, recentment inaugurat, Espai Cultural Font de la Mina.

3.JPG

Salvador Cardús assegura que l’incivisme és un mal etern i endèmic de les societats. I, explica que, Sòcrates, el gran mestre grec de la filosofia occidental, ja es queixava de la mala educació i la tirania dels joves de la seva època. Cardús recomana no fer dramatisme i intentar ser objectius quan parlem de les accions incíviques que ens envolten. Així, com evitar anar assenyalant bons i dolents.

Pots llegir la resta de l'article a la web del Consorci del Barri de La Mina.

Consorci del Barri de la Mina

<p><img hspace="10" align="left" width="150" alt="" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/logos/Consorci_Mina_a_color.png&quot; /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl</p>
<p>Telèfon: 934 620 020</p>
<p>Correu electrònic: <a href="consorci@barrimina.cat">consorci@barrimina.cat</a></p>
<p>Web: <a href="www.barrimina.cat&quot; target="_blank">www.barrimina.cat</a></p&gt;
<p>Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.