Vés al contingut
x

La deixalleria mòbil arriba a tots els racons de La Mina cada dijous

1 gener 1970

En aquestes podem deixar material d’oficina, dissolvents, sprais, pintures, bateries, olis, piles, fluorescents, tòners, radiografies, pa sec, sabates i roba.

Tot i que actualment hi ha moltes facilitats per la realització de la separació dels residus, a vegades no n’hi ha prou amb els contenidors que hi ha als carrers. És per aquest motiu que existeixen les deixalleries, plantes on se separen els diferents materials per tal de reciclar-los o, degut a la seva toxicitat, per aplicar-los un tractament especial. Moltes vegades les deixalleries estan als afores dels nuclis urbans fet que en dificulta l’accessibilitat.


És per aquest motiu que es va posar en funcionament la deixalleria móvil que és un automòbil adapatat per a la recollida d’aquests materials que no sabem separar i que té un recorregut itinerant.[Foto: Esquema de la deixalleria mòvil]
Al barri de la Mina passa cada dijous de 12.50h- 14 h a la Rambla Nova. Un cop cada dos mesos es posa davant del CEIP Mediterrània, el proper dia no serà fins el 7/05 i, el 28/05 la trobarem davant l’IES Fòrum amb un horari de 16-17.30h.


Què hi podem deixar?

Material d’oficina, dissolvents, sprais, pintures, bateries, olis, piles, fluorescents, tòners, radiografies, pa sec, sabates i roba.

Si utilitzem la deixalleria mòvil tindrem DESCOMPTES AL REBUT DE L’AIGUA !!


Com?

Quan hi portem les nosters deixalles, hem de portar omplert un petit formulari. Amb aquest ens faran un carnet que passaran cada cop que anem a deixar les nostres deixalles especials a la deixalleria i se’ns farà un descompte al rebut de l’aigua.


Aquest petit formulari el podeu obtenir a la seu del COMA c/Orient 15 baixos. A més a més, des del COMA estem oberts a respondre qualsevol dubte que es tingui referent a aquest tema o d’altres relacionats amb el medi ambient.

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.