Vés al contingut
x

L’Ajuntament escolta les propostes dels joves per a la Festa Major

1 gener 1970

Captar voluntaris, més cinema a la fresca i l'ampliació d'espais per joves han estat algunes de les propostes demandades pels joves.

El passat dimarts 23 d’octubre de 2007 a les 19,30h, els joves del municipi van fer la seva valoració de la Festa Major de Sant Adrià, en la trobada que va organitzar l’Ajuntament a la sala d’exposicions del Polydor. L’acte va comptar amb l’assistència del regidor de Joventut, Infància i Drets Civils de l’Ajuntament de Sant Adrià, David Escuder Martínez.

A la sessió van assistir diferents entitats de joves adrianencs: Voluntaris de Sant Adrià, la Colla del Diable, Agrupament Escolta, Joventuts Socialistes de Sant Adrià, i la Gola del Llob. També va comptar amb l’assistència d’alguns joves no associats.

Durant les dues hores de debat i participació, les entitats van fer noves propostes per millorar la Festa Major i donar un caire més juvenil. Va ser una valoració constructiva que servirà com a base per fer una anàlisi de les necessitats i així poder ampliar el programa de Festes.

Entre les propostes cal destacar las següents: captar més voluntaris mitjançant torneigs esportius; oferir projeccions de cinema a la fresca; fer un format especial per a joves de la programació de la Festa Major; ampliar els espais dels joves (que no sigui només la platja); incloure més diversitat musical; anunciar les activitats i actes en llocs on els joves hi van habitualment com ara bars o centres esportius; promoure actes i exposicions culturals fets per joves adrianencs (fotografia, pintura, poesia, grafittis...); organitzar activitats culturals com les exposicions en horari nocturn, etc.

L’espai de diàleg ha estat molt enriquidor i es fixarà data per una segona valoració jove a principis de l’any 2008.

Ajuntament de Sant Adrià de Besòs

<p>Adreça: Plaça de la Vila, 12</p>
<p>Telèfon: 933 812 004</p>
<p>Fax: 933 817 056</p>
<p>Correu electrònic: <a href="santadria@sant-adria.net">santadria@sant-adria.net</a></p>
<p>Web: <a href="http://www.sant-adria.net/&quot; target="_blank">http://www.sant-adria.net/</a></p&gt;
<p>Xarxes socials:</p>
<p> - Facebook: <a href="https://ca-es.facebook.com/ajuntamentsantadria&quot; target="_blank">@ajuntamentsantadria </a></p>
<p> - Twitter: <a href="https://twitter.com/ajsantadria?lang=ca&quot; target="_blank">@AjSantAdria </a></p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.