Vés al contingut
x

Museu Virtual del Poble Gitano

7 abril 2010

Amb motiu del Dia Internacional del Poble Gitano el Grup de les TIC del Pla Integral ha organitzat una activitat per fer difusió del que serà el primer Museu Virtual del Poble Gitano. L'activitat consistirà en el recull d'experiències, imatges, anècdotes, etc., per tal de començar a donar-li forma a aquest museu.
La creació i l'elaboració conjunta d'aquest servirà per fer sentir la veu del poble gitano arreu del món, i que millor que començar el 8 d'Abril.

La idea és crear un museu virtual on hi hagi una mica de part teòrica (història, música, actualitat, etc) i una altra part (la més important) on tothom pugui dir la seva, penjar imatges, comentaris, etc. és a dir, sigui una plataforma de difusió de la cultura gitana però explicada per ells, per la gent de base, el que es pretén és trencar tòpics i sobre tot canviar la imatge que s'està donant (bàsicament als mitjans de comunicació) del poble gitano.
Serà un museu en constant construcció.
L'activitat es fara a les 12.00h al Riu Besòs a l'alçada de Montcada i Reixac i a les 17.30h a la Plaça del Raspall a Barcelona i esta organitzada per els Punts Òmnia del Centre Cultural Gitano i l'Unió Gitana de Gràcia.
 

Centro Cultural Gitano de La Mina

 

Adreça:Carrer Llevant, 1

Telèfon: 933 819 504

Correu electrònic: ccglamina@hotmail.com

Web: http://www.ccgitanolamina.es/

Descripció del servei: Associació sense ànim de lucre que promou la participació del col·lectiu gitano al barri de la Mina amb l’objectiu de mantenir un espai de convivència i igualtat en una societat multicultural. Obert també a persones no gitanes.

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.