Vés al contingut
x

Noves noticies sobre la pròrroga del Pla de Transformació del barri de La Mina

31 gener 2012

L'Alcalde Sant Adrià es reuneix amb el president de la Diputació de Barcelona, per a demanar la ratificació i renovació de la participació de l'organisme en la pròrroga del Consorci.

 reu_diputacio.jpg

A finals del 2010, just quan s'havien d'acabar les actuacions previstes en el Pla de Transformació del barri de la Mina 2001-2010,coneixíem que el llavors govern del tripartit, aprova un nou pressupost de 8,7 milions d'Euros per a prorrogar el pla 5 anys més. Aquesta pròrroga afectava quatre departaments que hi col.laboràven de la següent manera:

• Política Territorial i Obres Públiques:  4 milions
• Treball:                                        1.989.359,74 euros
• Acció Social i Ciutadania:                 1.764.988,04 euros
• Medi Ambient i Habitatge:               1 milió

En aquesta nota del consorci, es menciona també, que les altres tres administracions participants del consorci aportarien 10,7 milions d'euros per a continuar amb el pla fins al 2015. 

Però per una nota de premsa de la Diputació de Barcelona, amb data de 26 de gener del 2012, coneixem d'una reunió de l'Alcalde de Sant Adrià de Besós, Jesús Maria Canga, acompanyat de la diputada de CiU i regidora de l'ajuntament, Mireia Hernández, amb Salvador Esteve, president de la Diputació. 

El motiu de la reunió, segons podem llegir, ratificar i renovar la participació de la Diputació en la pròrroga del Consorci. A l'interès de l'alcalde per la continuïtat del Consorci fins al pròxim any 2015, hi respon Salvador Esteve, que n'ha d'estudiar molt detalladament la seva continuïtat.

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.