Vés al contingut
x

Petits, joves i adults celebren junts el Dia del Joc a La Mina

6 juny 2008

Amb jocs i tallers, en un ambient carregat de color, il•lusió, felicitat i convivència, dimecres passat, 28 de maig, es va celebrar en el parc del Besòs la primera edició del Dia del Joc al barri de La Mina, un dia per gaudir del joc i tots els seus beneficis a qualsevol edat.


[Foto:Ludoteca Toc Toc]

La proposta va arribar de la mà dels serveis del Consorci del barri de la Mina per a infants, joves i adults amb responsabilitats educatives (Creixem Junts, Espai Jove, La Capsa dels Jocs, Ludoteca Toc Toc i Centre d’Orientació del Medi Ambiental) i va comptar amb la col•laboració del Grupo Unión, Dones Iris, i Agents Cívics.

D’aquesta manera el barri de La Mina s’ha afegit a la iniciativa de l’Associació Internacional de Ludoteques de dedicar un dia l’any al joc; perquè el joc és un element universal present a totes les cultures i a totes les edats. A més de ser un element de diversió i entreteniment, el joc permet descobrir, conèixer i socialitzar-se; és indispensable per al desenvolupament psicomotor, intel•lectual, afectiu i social de les persones.


[Foto:Ludoteca Toc Toc]

Jocs i joguines de tot tipus al parc
Al parc s’hi va instal•lar un recorregut infantil de psicomotricitat per als nens i nenes de 0 a 3 anys, un taller per a fabricar el teu propi joc del memory, jocs relacionats amb el medi ambient i el civisme, un bingo popular per als adults, jocs d'arreu del món, jocs de taula per a joves, tobogans, matalassets, i bicicletes, i també un taller de tatuatges que va tenir molt d’èxit entre els nens i nenes.


[Foto:Ludoteca Toc Toc]

Un munt d’excuses per a riure i passar-ho bé, un munt d’excuses per jugar i gaudir junts del joc, un element fonamental en el desenvolupament de les persones, imprescindible per a un creixement harmònic del cos, la intel•ligència i la sociabilitat.

Consorci del Barri de la Mina

<p><img hspace="10" align="left" width="150" alt="" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/logos/Consorci_Mina_a_color.png&quot; /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl</p>
<p>Telèfon: 934 620 020</p>
<p>Correu electrònic: <a href="consorci@barrimina.cat">consorci@barrimina.cat</a></p>
<p>Web: <a href="www.barrimina.cat&quot; target="_blank">www.barrimina.cat</a></p&gt;
<p>Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.