Vés al contingut
x

Primera promoció d'habitatges de protecció oficial del Consorci del Barri de La Mina

24 octubre 2012

El Consorci del barri de la Mina posa en marxa la primera promoció d’habitatges de protecció oficial de règim general de venda o lloguer amb opció de compra, amb preus de compra a partir de 101.000 € i de lloguer amb preus a partir de menys 500 € al mes.

Es tracta de 66 habitatges, de 2, 3 i 4 dormitoris, dos d’ells adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, i 77 places d’aparcament.

Promoció habitatges protecció oficial

Els habitatges de nova construcció estàn situats els carrers Ramon Llull i el carrer peatonalitzat Mercè Rodoreda, al final de la Rambla de La Mina, costat mar. La promoció està formada per un conjunt de tres edificis situats davant del futur Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya i el port esportiu de la Zona Fòrum.

Mostra un mapa més gran

La comercialització dels habitatges és a càrrec de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, que ha definit diferents fórmules d’accés i de finançament de l'opció que es trii entre les opcions ofertades: compra dels pisos, adquisició de dret de superfície, o lloguer amb opció de compra.

 

Les sol•licituds per a l’adquisició o lloguer d’un d’aquest pisos, s’han de presentar abans del 16 de novembre de 2012.

 

Informació:

Agència de l’Habitatge de Catalunya

www.agenciahabitatge.cat

tel. 638 687 002.

Visites al pis mostra: c/ Ramon Llull, 541, 1r. 2a. Horari: de 9h a 14h, de dilluns a divendres i de 16h a 18h dimarts i dijous.

 

Podeu completar la informació a:

Consorci del Barri de la Mina

<p><img hspace="10" align="left" width="150" alt="" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/logos/Consorci_Mina_a_color.png&quot; /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl</p>
<p>Telèfon: 934 620 020</p>
<p>Correu electrònic: <a href="consorci@barrimina.cat">consorci@barrimina.cat</a></p>
<p>Web: <a href="www.barrimina.cat&quot; target="_blank">www.barrimina.cat</a></p&gt;
<p>Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.