Vés al contingut
x

SOS Ateneu de Sant Roc :: Campanya Fes-te soci

5 desembre 2017

La Fundació Ateneu Sant Roc està vivint una de les situacions econòmiques més complicades dels últims anys.

Als darrers anys han hagut de donar resposta a la crisi que ha impactat en la vida de moltes famílies del barri de Sant Roc de Badalona. Aquesta situació ha generat un dèficit en la seva economia, agreujat actualment pel conflicte institucional que bloqueja les subvencions del Tercer sector.

 

De cara al 2018 a l’Ateneu li agradaria poder augmentar la quota d’ingressos privats, ja que els fons públics que fins ara els han ajudat a complementar les despeses de l'entitat, són actualment  imprevisibles i aquesta situació comporta un alt risc de continuïtat dels projectes compromesos.

Arribant a fi d’any, és temps de valoracions. És el moment de fixar-nos en infants que milloren el seu rendiment escolar, dones nouvingudes que  amb més coneixement de l’idioma es desenvolupen millor en l’entorn, joves que no han abandonat els seus estudis forjant-se un futur més pròsper, i també destaquem tots aquells moments en què al carrer es respira convivència i cohesió social.

Petites fites fruit d’una tasca diària i continuada, amb molta dedicació i amb el suport imprescindible de tantes persones compromeses amb l’entitat que creuen que

Hem volgut compartir amb tu aquesta situació i et convidem a construir un futur més favorable per a la gent de Sant Roc. Entenem que la solidaritat amb un barri com Sant Roc ens fa créixer a tots com a societat.

Si creus en el projecte de l’Ateneu, pots implicar-te en la seva sostenibilitat econòmica amb una aportació regular com a soci al seu web.

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.