Vés al contingut
x

Un patio para jugar

14 octubre 2013

El passat dilluns molts veïns i veïnes del barri vam veure com una maquina excavadora començava a tirar al terra el mur que rodeja el Casal Cívic del barri.

En aquell moment es va començar a veure el pati interior del casal i l'entorn del seu edifici. Aquesta era l'objectiu principal del projecte del Casal Infantil de La Mina anomenat "Un patio para jugar"

 

El Casal Infantil havia iniciat fa temps els contactes amb l'Ajuntament i la Generalitat per fer aquesta proposta de obrir aquell espai al barri superant la presencia del mur de formigo que no resultava segur ni evitava les entrades indesitjables que provocaven actes de vandalisme.

Així una carta feta pels nens i nenes del Casal va arribar al president Artur Mas a mans del regidor d'educació Grego Belmonte. El Casal també agraeix l'esforç de les regidores Mireia Hernàndez i Pepi Perez.

El projecte fara l'enderroc de tot el mur i després instal·lara una nova cerca metàl·lica que permetrà donar més visibilitat a tot aquell racó del barri.

 

 

Ara comença una nova etapa de sensibilització sobre la cura d'aquest espai i la participació de tothom per la seva renovació i conservació.

Casal Infantil de La Mina

<p>Adreça: Carrer Ponent s/n</p>
<p>Telèfon: 689 751 388 i 93 462 10 40</p>
<p>Correu electrònic: <a href="casal@casalinfantillamina.com">casal@casalinfantillamina.com</a></p>
<p>Web: <a href="http://www.casalinfantillamina.com/ " target="_blank">http://www.casalinfantillamina.com/ </a></p>
<p>Xarxes socials:</p>
<p> - Twitter: <a href=" https://twitter.com/casalmina?lang=ca&quot; target="_blank">@casalmina </a></p>
<p>Descripció del servei: Entitat sense ànim de lucre creada pels propis veïns i veïnes que ofereix un servei d’acció social en el lleure.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.