Vés al contingut
x

Prorroga el Pla de transformació del barri fins el 2015

1 desembre 2010

El govern de la Generalitat ha acordat prorrogar fins el 2015 el Pla de transformació del barri de La Mina. El Pla va ser aprovat el 2002 pel Consorci de La Mina, un organisme integrat per la Generalitat, la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments de Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

 
Inicialment s’havia previst que el Pla de Transformació s’hauria enllestit a finals d’aquest any. Però la necessitat d’ampliar algunes de les actuacions que s’havien programat ha obligat a prorrogar la vigència del Pla fins el 31 de desembre de 2015.
Globalment, el pressupost del Consorci de la Mina per continuar amb la transformació del barri en aquest quinquenni serà de 19,5 milions d’euros.
 D’altra banda, les actuacions de la darrera fase de les obres del Pla de Transformació de la Mina es concreta en el lliurament dels pisos de protecció oficial a les famílies afectades per la transformació i la resta que es destinaran a les polítiques complementàries d’habitatge, i els treballs de rehabilitació dels edificis del barri. Així com, les obres de construcció de nous equipaments, entre ells una escola bressol i una residència per a la gent gran, per tal de donar resposta a les noves necessitats detectades en el procés de planificació participatiu del Pla.
Pots llegir l'article complert a la web del Consorci del Barri o a la Sala de Premsa de la Generalitat de Catalunya.

Consorci del Barri de la Mina

<p><img hspace="10" align="left" width="150" alt="" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/logos/Consorci_Mina_a_color.png&quot; /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl</p>
<p>Telèfon: 934 620 020</p>
<p>Correu electrònic: <a href="consorci@barrimina.cat">consorci@barrimina.cat</a></p>
<p>Web: <a href="www.barrimina.cat&quot; target="_blank">www.barrimina.cat</a></p&gt;
<p>Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.