Vés al contingut
x

Taulell

El 14 de novembre, sessió ordinària del Consell de Govern

1 dia 2 hores ago
El Consell de Govern de la UPC es reunirà el proper dijous, 14 de novembre, les 9.30 h. Una sessió de caràcter ordinari (prevista inicialment per al 6 de novembre) que es podrà seguir en directe a través d'UPCtv, prèvia identificació amb la contrasenya d’intranet.

Casal dels Infants estrena casa a la Mina on aglutina la seva oferta socioeducativa al barri i al Besòs

3 dies 12 hores ago

Es tracta d’un espai de nova construcció amb 600 metres quadrats a peu de carrer situat al mig del barri. Aquí s’han traslladat des del passat setembre els projectes que l’entitat desenvolupa a la Mina, on fa acompanyament educatiu diari a un centenar d’infants i joves, i a una vintena de famílies en situació de vulnerabilitat i desigualtat.

 

C.B.M

La UPC se suma a la Setmana de la Ciència amb 30 activitats

3 dies 14 hores ago
Diverses escoles i facultats de la UPC participen, amb una trentena d’activitats de divulgació científica per a tots els públics, en la 24a Setmana de la Ciència, que té lloc del 8 al 17 de novembre a tot el territori català. També s’hi han sumat l’INTEXTER i l’IBEC.

Votacions electròniques per a la provisió de vacants del Claustre Universitari, fins a les 9.59 h del dia 12 de novembre

4 dies 15 hores ago
Des de les 10 hores del 7 de novembre es pot efectuar el vot, per urna electrònica, per escollir les 52 vacants dels representants dels diversos sectors al Claustre Universitari de la UPC. Les votacions finalitzen el 12 de novembre, a les 9.59 h, i es realitzen a través de la Seu Electoral Electrònica, on s'explica el procediment de la votació.

Tres iniciatives de la UPC, al II Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió

4 dies 15 hores ago
El programa d’orientació 'Meetup' , adreçat a l’estudiantat amb Trastorn d'Espectre Autista (TEA), la 'Mapathon' com a nova plataforma de diagnòstic col·laboratiu de l’accessibilitat i l’experiència en el disseny i la millora dels serveis d’inclusió universal en l’entorn universitari són les tres aportacions de la UPC en la segona edició del Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió (UNIDISCAT), organitzat per la Generalitat de Catalunya.

La influència de l’entorn social en les vocacions tecnològiques de les dones, a debat en una nova sessió al Palau Macaya

4 dies 16 hores ago
El Palau Macaya de Barcelona serà l’escenari, el miércoles 13 de novembre, a les 18.30 h, d’una nova sessió del cicle ‘Dona i Tecnologia: un tàndem de futur’ que analitzarà la influència de l’entorn social en les vocacions tecnològiques de les dones. La sessió comptarà amb una taula rodona en què es presentaran les conclusions dels tallers en els quals s’ha abordat el rol dels mitjans de comunicació, les associacions i el tercer sector, i les actuacions polítiques.

Paralitzades un cop més les obres de la Rambleta

5 dies 7 hores ago

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha emès avui, 6 de novembre, un comunicat oficial informant de la suspensió temporal de les obres del Passeig de la Rambleta Joan Llandrich. L'AMB també s'ha sumat a aquesta decisió.
 
En aquest comunicat s'informa que, el passat 13 de setembre es va portar a terme una comissió de seguiment de l'obra de remodelació que va comunicar a l'Ajuntament i a l'AMB "la sospita, a través de testimonis de veïns i veïnes, que fa més de 40 anys durant la construcció del passeig de la Rambleta es podrien haver abocat terres contaminades".
 

redaccio

Nova jornada de participació ciutadana a la platja de Sant Adrià

5 dies 8 hores ago

 
El proper diumenge 10 de novembre es portarà a terme la 2a edició de l'Acció Platges Met; una jornada de sensibilització ambiental conjunta a les platges dels 8 municipis metropolitans del litoral per a conèixer, protegir i defensar les platges davant de diferents reptes que condicionen la gestió diària i la preservació d'aquests espais naturals com són el canvi climàtic, la regressió del litoral i la presència de residus.
 

redaccio

Amb pas ferm cap a l’objectiu de l’ascens

6 dies 5 hores ago

Sense golejar i amb una única diana, el Sant Gabriel va disputar a terres aragoneses «el millor partit de tota la temporada». El conjunt de José González va superar un Huesca molt físic i encadena així la tripleta de triomfs seguits a la Lliga, sent encara l’ombra de l’Espanyol B a la classificació.

 

redaccio