Vés al contingut
x

Taulell

El president de la Generalitat inaugurarà, el 30 de setembre, el curs 2020-2021 a la UPC, amb motiu del 50è aniversari de la Universitat

22 hores 40 minuts ago
El 30 de setembre, a partir de les 12 h, tindrà lloc a la UPC, des de l'edifici Vèrtex, l’acte d’inauguració oficial del curs acadèmic a Catalunya, que estarà presidit per JoaquimTorra, president de la Generalitat de Catalunya, i que es retransmetrà en directe i en obert pel canal de la UPC a YouTube i per UPCtv.

Entra en vigor la prohibició de fer reunions socials de més de 6 persones

2 dies 15 hores ago

 
La prohibició de fer reunions socials de més sis persones ha entrat en vigor aquest dissabte després que s’hagi publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).
 
Tot i això, queden fora d’aquesta prohibició les activitats religioses, les docents, les d’oci infantil i juvenil (extraescolars), les d’intervenció sociosanitària, les culturals i els transports.
 

redaccio

Campanya "Què és per a tu la Pau?"

4 dies 1 hora ago
Iniciem la campanya "Què és per a tu la Pau?" amb l'objectiu de promoure la pau i els valors com el respecte i l'enteniment mutu i amb el compromís de treballar el número 16 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): Pau, Justícia i Institucions sòlides

Èxit de Pucra a l'European Rover Challenge

5 dies 19 hores ago
Després de classificar-se per a la final mundial de l'European Rover Challenge, PUCRA ha aconseguit, en el seu primer any, la millor classificació nacional en la història de la competició: la 8a posició entre més de 100 equips internacionals.

El promotor de la piràmide a les Tres Xemeneies, denunciat per delicte fiscal

5 dies 19 hores ago

El promotor del projecte de la piràmide de cristall en les Tres Xemeneies de Sant Adrià ha acabat denunciat per dos presumptes delictes fiscals. El magnat egipci Mohamed Aly ha encaixat una doble acció contra ell presentada davant l'Agència Estatal d'Administració Tributària (AEAT), la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (Udef) de la Policia Nacional i Mossos d'Esquadra per presumpte blanqueig de capitals i frau fiscal, tal com indiquen fonts del sector immobiliari.

redaccio

Un 70% d’alleujament

1 setmana ago

Les sales de teatre i cinema de Barcelona i de l’àrea metropolitana respiren per la reducció de la restricció: ara hi podran entrar fins al 70% dels espectadors, separats

Jordi Bordes

L'ICFO i l'Institut de Recerca Sant Joan de Déu creen un laboratori conjunt per millorar l'atenció mèdica neonatal i pediàtrica

1 setmana ago
L'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) de la UPC i l'Institut de Recerca Sant Joan de Déu (IRSJD) han creat un laboratori centrat a avançar en l'ús i desenvolupament de tecnologies fotòniques per comprendre, diagnosticar, controlar i tractar les malalties pediàtriques. Aquesta aliança aspira a aportar innovacions per millorar la qualitat de vida d’infants amb patologies greus i ha estat possible gràcies al suport de les Fundacions Joan Ribas Araquistain i Cellex, i el “Torró Solidari RAC1” de Torrons Vicens.