Vés al contingut
x

Taulell

Concert de Nadal de la Coral Sant Adrià

3 dies 20 hores ago

La Coral Sant Adrià, conjuntament amb l'orfeó la Lira, de Sant Andreu de Palomar, oferirà el tradicional concert de Nadal el proper 22 de desembre, a les 20.30 hores. 
 
El concert d’enguany portarà el nom Nadal llum i misteri de F. Vila, i la direcció anirà a càrrec de Carles Grèvol.
 
 
 
 

redaccio

Acord amb PIMEC per potenciar la innovació, la competitivitat i el creixement empresarial

5 dies 3 hores ago
El conveni, signat el 5 de desembre, té com a objectiu establir un marc de col·laboració que permeti fomentar la transferència de coneixement i tecnologia de l’àmbit universitari als sectors productius, potenciant així la innovació, la competitivitat i el creixement empresarial. L’acord ha estat ratificat pel rector de la UPC, Francesc Torres, i pel president de PIMEC, Josep González.

La UPC presenta el projecte ANYWHERE a Brussel·les

5 dies 4 hores ago
El Centre de Recerca en Hidrometoerologia Aplicada (CRAHI) de la UPC presentarà, els dies 5 i 6 de desembre a Brussel·les, la plataforma multirisc de detecció primerenca ANYWHERE, d’àmbit europeu,que anticipa catàstrofes naturals. És un dels projectes seleccionats per la Comissió Europea que s’exhibiran en l'edició 2018 del Security Research Event (SRE), l'esdeveniment anual més important sobre investigació i seguretat, el qual reunirà uns 800 participants.

Estudiants de la UPC, ESADE i l’IED s’uneixen per trobar solucions per combatre les malalties mentals a la Healthcare Solutions Hackathon

5 dies 4 hores ago
Un raspall de dents per monitorar la quantitat de liti a la sang en les persones amb trastorn bipolar, un dispositiu per millorar el seguiment de les persones amb trastorns psiquiàtrics greus, o una aplicació per ajudar a mitigar les crisis d’ansietat són alguns dels projectes premiats a la Healthcare Solutions Hackathon, que ha comptat amb la participació d’estudiants de la UPC, ESADE i l’IED Barcelona.

El Gran Canària acomiada Maldonado.

5 dies 13 hores ago

El club canari va fer oficial ahir la rescissió del contracte del tècnic adrianenc. El Gran Canària porta un balanç de tres victòries i set derrotes a l’ACB on és catorzè classificat molt castigat...