25 DE NOVEMBRE :: Dia Internacional contra la violència a les dones

Any rera any, aquesta data s’aprofita per denunciar el que la ONU va definir l’any 1995

El 25 de novembre és el Dia Internacional contra la violència a les dones. Any rera any, aquesta data s’aprofita per denunciar el que la ONU va definir l’any 1995 com “el crim encobert més freqüent del món”, i per demanar i exigir canvis socials que permetin erradicar aquesta problemàtica.

Al llarg de l’any aproximadament unes 50 dones han estat assassinades per la seva parella o ex-parella i sabem que això només és la punta de l’iceberg, la única part visible d’una realitat molt més estesa però oculta i silenciada que amaga el patiment i la lluita de moltes dones que cada dia són insultades, amenaçades, violades, apallissades i fins i tot, assassinades.

La violència domèstica exercida contra les dones és, malauradament, molt present a casa nostra. Per aquest motiu des del CIOD (Centre d’Informació i Orientació de la Dona) de l’Ajuntament de Sant Adrià i la Comissió Tècnica contra la Violència Domèstica us volem convidar a participar en els actes públics organitzats pel 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència vers les dones.

LA VIOLÈNCIA ÉS COSA DE TOTS I TOTES !! ATUREM-LA!!

:: Descarga


PROGRAMA 25 DE NOVEMBRE 2005 Dia Internacional contra la violència a les dones, en format PDF
(71.3 Kb)

Per veure aquests documents has de tenir l’Acrobat Reader.
Descarrega’l gratis fent clic a l’icona