ACTIVITATS CIUTADANES :: Gala benèfica 19 de Març

  • Categoria de l'entrada:Sense categoria

l dissabte 19 de març, tindrà lloc la gala benèfica “Dia Màgic”, organitzada conjuntament per IPI Cooperació (Iniciativa Pro-infància), el Departament de Cultura de l’Ajuntament i el Col·legi Sant Gabriel.
La recaptació de la gala servirà íntegrament per finançar un projecte de creació de dipòsits i canalitzacions per fer arribar aigua a l’escola d’Adengur, al poble de Woldiya a Etiòpia, projecte en el qual també col·labora la Facultat d’Enginyers de Camins de la Universitat de Barcelona. Aquesta escola, construïda per IPI Cooperació té actualment més de 1.000 alumnes de diverses edats.

En aquesta activitat solidària, que tindrà lloc al Col·legi Sant Gabriel, hi participaran diverses entitats i associacions de Barcelona i de Sant Adrià. Hi haurà actuacions de ball de l’Espai Jove Garcilaso de Barcelona, del ballarí i professor de streetdance Suan amb els seus alumnes i del grup Espai Jove, també hi col·laborarà la Coral Amiba de Barcelona, membres de l’escola Mare de Déu dels Àngels  cantaran i tocaran la guitarra i es podrà gaudir de la màgia del Màgic Andreu i la seva filla Joana Andreu.

També hi participaran alumnes de l’Escola de Música Benet Bails, amb un grup de guitarristes joves i adults, i quartets i duets de diferents instruments. Tampoc no hi faltarà el mestre Joan Palet amb el seu violoncel, i el duet de cant i ball format per Mia Carvajal i Sara Toneu de l’Associació MUSA. A la gala també hi col·laboraran membres de l’associació DISFISA.

Assistir al festival i col·laborar en aquest projecte solidari només costarà 6 € que és el preu de l’entrada que es pot comprar des de l’1 de març, de 16 a 21 h, al Centre de producció cultural i juvenil Polidor (pl. de Guillermo Vidaña, s/n)