Aladdin (el musical), teatre solidari per el Casal Infantil

Les nenes i nens del Casal Infantil ens conviden a la seva intrepretació dels personatges d' ALADDIN, EL MUSICAL amb escenes de cant i ball i altres de diàleg, que prèviament s'han enregistrat amb la col·laboració de Ràdio La Mina.

Aquest acte té la finalitat de col·laborar amb el projecte de teatre social que el Casal Infantil desenvolupa al barri.


 

L'acte amb una duració de 30 minuts tindrà lloc el proper dissabte, 13 d'abril de 2013 a les 18.00 hores al Casal Cívic La Mina al carrer Ponent s/n de Sant Adrià de Besòs.

L'entrada solidaria es d'1€ per a nens i nenes (3 a 12 anys) i 3 € pels adults.

L'acte conta amb la col·laboració del Teatre La Passió d'Olesa de Montserrat amb la cessió de part del seu vestuari, la col·laboració de l'Associació Dones AlfaCostura en la creació del vestuari dels protagonistes, la col·laboració de diferents voluntaris i voluntàries del Casal que fan tasques de control de so i llums, i creació dels decorats, la col·laboració en la difusió i venda d'entrades del Centre d'esplai Gadgetoesplai i l'Associació Juvenil Barnabitas, i el suport logístic de la Regidoria d'Infància de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

Les entrades estan numerades i son limitades a l'espai de la sala. Es poden reservar trucant al 689.751.388 (Xènia) o enviant un mail a casal@casalinfantillamina.com

Una nova mostra de la part més solidaria de Sant Adrià, i una proposta per fer aprendre als més petits i a la resta de la comunitat la importància de col·laborar amb aquests petits gestos, compartir i sumar esforços.