Vés al contingut
x

Els Irregulars de La Mina

4 desembre 2015

Aquest curs i en col·laboració amb l'Institut Fòrum comencem l'experiència d'aprenentatge i servei al nostre projecte entorn al periodisme ciutadà com a servei comunitari al barri.

Ens inspirem en els Irregulars de Baker Street, un grup de nanos que ajudaven a Sherlock Holmes en les seves investigacions com una xarxa d’informació a peu de carrer, per destacar el desig de la nostra proposta d’esdevenir dinamitzadora de l’esperit de descoberta, anàlisi i gaudi dels participants per la seva realitat més propera.

 

Els alumnes que participin realitzaran continguts per la seva publicació dins de la web i les eines 2.0 del projecte. Aquest continguts s’articularan en articles que comptaran amb diferents elements escrits, gràfics i fins i tot àudio o video. Aquesta proposta neix com a resposta per la realització del servei comunitari dels cursos de 3rt i 4rt d’ESO de l’institut del barri.

El barri i la seva gent, massa sovint, surt en portades de mitjans de comunicació, associant el seu nom amb imatges negatives que no fan més que accentuar prejudicis. desdelamina.net vol deixar pales el dia a dia del nostre barri i de les persones que viuen i treballen ajudant a tirar-lo endavant. A més complementem aquests col·lectius amb la fita d'esdevenir una comunitat on tots el agents abans anomenats siguin protagonistes compartint experiències, opinions i aprenentatges a través del respecte, el diàleg i la convivència.

Propostes com aquesta fa que el nostre projecte serveixi com plataforma per treballar i descobrir noves propostes amb els més joves del barri, afavorint la seva formació i educació i qui sap si sent la primera guspira de futures vocacions.

 

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.