Vés al contingut
x

La MOTA a Olot

30 octubre 2014

Fa unes setmanes i de la mà de la Xarxa Punt TIC vam participar a les jornades Codifica't que es van realitzar a Olot.

Així el Consell Comarcal de la Garrotxa ens va acollir per presentar la nostra andròmina tecnològica i les seves motxilles educatives.

La jornada, que formava par de la Setmana Europea de la Programació, es va iniciar amb una presentació d'Artur Coll, de l'Àrea de Tecnologies per l'Aprenentatge i el Coneixement del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, on va comentar la importància de la robòtica educativa i la didàctica del pensament computacional com a forma d'enriquir el currículum escolar i la tasca educativa a les aules.

Despres es van presentar les experiencies de Robolot, unes jornades que fa 12 anys es van iniciar per despertar l'esperit de recerca i innovació tecnològica, i l'experiència del TEB a l'organitzar unes jornades de robotica educativa i una comunitat d'aprenentatge entorn a Arduino.

Nosaltres vam presentar la Mota i vam explicar de forma molt breu l'origen de la nostra proposta, el seu desenvolupament i la proposta de les motxilles educatives. Per estar més en sintonia amb la jornada vam explicar la nostra motxilla d'Arduino.

Per finalitzar les jornades es van realitzar dos espais de taller entorn a Arduino i la programació de aplicacions per a mobils.

Us deixem amb el video resum realitzat per la Xarxa Punt TIC i amb el recull fotografic de les jornades.

 

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.