Vés al contingut
x

Les retallades amenacen la continuïtat de la T6 del Trambesós

10 febrer 2012

Segons s'ha conegut per una filtració de les seccions sindicals dels treballadors, l'empresa que gestiona el Tram, estudia diferents mesures per a adaptar-se a les demandes de l'ATM de retallar uns 10 milions del pressupost del 2012. Entre les mesures, suprimir la T6, reduir la freqüència de pas de la T5 i acomiadar un 14% de treballadors.

Actualització (13/02/2012): Avui mateix, TRAM ha anunciat la reordenació de les línees T5 i T6 del TramBesòs, fent que la lines T6 tingui un nou recorregut entre Glòries i l'Estació de Sant Adrià.

retallades transport públic

Europa press informava el passat 2 de febrer, de que l'Agència Metropolitana del Tranport, havia demanat una retallada d'un 35%, uns 10 milions d'euros, en els costos de la gestió de les línies del Trambesós i Trambaix.

Tram, l'empresa que gestiona el servei, sospesa suprimir la T6 i reduir la freqüència de pas de la T5 amb esperes que podrien arribar fins als 20 minuts. També s'havia plantejat acomiadar al 14% dels treballadors, és a dir 15 conductors. Segons es comunicava ahir, 9 de Febrer, els sindicats i empresa han arribat a un acord per a reduir un 25% la jornada laboral dels treballadors que es preveia acomiadar. Desconeixem l'actualitat sobre el futur de la T5 i T6 del Trambesós.

Cal recordar, que la idea original del Pla de Transformació no preveia la T6. El pla havia previst una x entre la T5 i T4 a la Rambla de La Mina convertint la parada del barri en una interconnexió com la de la plaça de les Glòries. I es va dedicar un bon grapat de pressupost a instal·lar els intercanviadors que mai han funcionat. Potser havent seguit el pla inicial consensuat amb els veïns i veïnes, s'haurien estalviat uns diners en èpoques de vaques grosses, que ara s'han d'estalviar en retallades en el servei públic.

Tram sopesa reducir servicios y despedir a conductores Europa Press 9/2/2012

Trabajadores del Trambesòs llegan a un principio de acuerdo para evitar la huelga Europa Press 9/2/2012

¡LA T6 HA MUERTO, VIVA LA T6! arregladoperoinformal.info

 

Actualització (13/02/2012): Avui mateix TRAM (a requeriment de l’Autoritat del Transport Metropolità) ha anunciat que adoptarà un conjunt de mesures de reordenació del servei de les línies del Trambesòs per tal d’augmentar l’eficiència econòmica de la xarxa tramviària.

La línia T6 canvia el seu recorregut i passa a circular entre Glòries i l’Estació de Sant Adrià per la Gran Via i per la rambla de la Mina. Els dies feiners, aquesta línia tindrà freqüències de 16 minuts en les hores punta. Els dissabtes, diumenges i festius el seu horari passa a ser de 7h a 22 h.

La línia T5 roman amb el mateix recorregut, de Glòries a Gorg, ajustant els intervals de pas. En el tram comú de les línies T5 i T6 les freqüències de servei seran les mateixes que en l’actualitat.

 

Es pot llegir la nota de premsa a la web del TRAM.

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.