Vés al contingut
x

SOS Radio La Mina

3 març 2014

El passat mes Radio La Mina va llençar un SOS per la xarxa demanant ajuda econòmica per poder continuar amb els serveis mínims com el telefon.

Un mes després d'algunes donacions que permeten continuar la seva tasca, la Radio ha explicat la seva realitat als mitjans de comunicació.

 

Com ells dieun no son massa de demanar però la situació al 5 de febrer va fer que el fes falta sol·licitar ajuda econòmica per poder pagar la factura de telefon.

Així qualsevol col·lectiu, comerç, entitat o persona a títol personal podia col·laborar amb el projecte que es va iniciar al 1984 fent un ingres al compte nº 2100 0711 34 01 00404426

Aquesta crida era més punyent encara tenint en compte que el 13 de febrer es celebra el Dia Internacional de la Radio i que Radio La Mina es una radio lliure, no comercial i amb un projecte educatiu i formatiu amb anys d'experiència.

La noticia va ser destacada a La Vanguardia i l'Área Besòs. i a Radio Ciutat de Badalona van fer una entrevista a Martin, director de la radio.

El 18 de febrer, la Radio feia public que s'havien rebut uns 270€ i que aixo permetria fer front a les despeses més prioritàries del projecte.

També el 24 de febrer a una entrevista publicada al Diari de Sant Adrià, Martin anunciava que tindran reunions amb la Generalitat i l'Ajuntament per tractar aquests temes.

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.