Els emprenedors adrianencs podran obtenir microcrèdits

La Fundació Obra Social la Caixa i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs col.laboren per fomentar les persones emprenedores

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i l’Obra Social de “la Caixa” han signat un conveni per a al concessió de microcrèdits als emprenedors de la ciutat.

Els emprenendors de Sant Adrià de Besòs que no puguin obtenir crèdits per les vies convencionals es podran beneficiar a partir d’ara una línia de microcrèdits gràcies al conveni que han signat l’ajuntament de la ciutat i la Caixa, a través de la seva Obra Social. Els microcrèdits que es concediran seran de fins a 15.000 euros per emprenendor/a.

L’Ajuntament de Sant Adrià serà l’encarregat d’evaluar cada cas i la Caixa concedirà els prèstecs. Per optar als microcrèdits no cal disposar d’aval o d’uns ingressos determinats, sinó simplement tenir un projecte viable i la disposició necessària per a tirar-lo endavant. Serà l’administració local la que actuarà com a avalista de l’emprenedor.

Els interessos a abonar pel creditor seran baixos, segons es fixa per conveni. El termini per a sol·licitar aquests microcrèdits s’esgota el 31 de desembre d’enguany. El conveni té com a principal objectiu facilitar la renovació del teixit comercial i emrpesarial de Sant Adrià de Besòs.