EMPRESA TUSGSAL :: Presentació de la nova línea BD7

BD7, una nova línia d’autobús que uneix Sant Adrià i Badalona

El dilluns 23 d’octubre, l’Entitat Metropolitana del Transport va posar en marxa una nova línia d’autobusos gestionada per TUSGSAL que enllaçarà, gràcies a un recorregut inèdit, l’estació de Renfe i el final de la línia T4 del TRAM a Sant Adrià amb el centre de Badalona. Des del seu origen a Sant Adrià, al costat de les instal·lacions esportives municipals de Marina Besòs i el Parc del Litoral, el recorregut de la nova línia BD7 transcorre bàsicament pel carrer Eduard Maristany, entre la via del tren i la línia costanera, travessa el Port de Badalona, passa per la nova zona residencial que s’està construint al costat de la platja i per davant de les instal·lacions centenàries d’Anis del Mono, fins arribar al pas sota la via del carrer Sant Ignaci de Loiola des d’on es dirigeix a l’estació de Renfe de Badalona.

La línia, a més a més d’unir Sant Adrià i el centre de Badalona utilitzant un recorregut molt fluid que permet fer el trajecte amb un temps mínim, dóna servei a les zones de nova creació que estan creixent en aquest sector i que estan modificant i dignificant la franja de la costa.

La línia té un recorregut total de 8,08 quilòmetres (anada i tornada) i fa 18 parades. De dilluns a dissabte el servei es dóna amb dos autobusos que asseguren una freqüència de pas de 20 minuts. Els festius i diumenges la línia funcionarà amb un sol vehicle.

MILLORES A LES LÍNIES B22 I B26

El proper dilluns també s’incorporen al servei dos nous autobusos, un a cada un a de les línies B22 (Badalona/Canyado-Barcelona/Hospital de Sant Pau) i B26 (B adalona/Can -Ruti-Badalona El Remei). La incorporació d’aquestes noves unitats permetrà que la freqüència de pas de la línia B22 passi de 12 a 10 minuts i que l’interval de pas de la B26 també es redueix en dos minuts.