Vés al contingut
x

El Casal Infantil de La Mina estrena web

11 desembre 2012

"Creant experiències positives per a la Infància". Amb aquest lema, l'Associació Casal Infantil La Mina estrena la seva nova web a www.casalinfantillamina.com amb una proposta informativa i visual que fa que la navegació per la seva nova pàgina sigui també una experiència positiva.

 

La pàgina, molt cuidada a nivell estètic, ens acosta de forma clara i amena a l'activitat d'aquesta associació que porta ja més de 30 anys "fent Casal", treballant amb la població infantil del barri i amb les seves famílies.

 

Algunes de les publicacions que volem destacar d'aquesta nova web, son:

El videoclip "El alma no tiene color" que varen gravar nenes i nens del Casal sobre el poble gitano per a reivindicar la igualtat d'oportunitats, i que desdelamina.tv va incorporar a la seva secció "imperdibles".

La publicació de la memòria d'activitat 2012 del Casal on destaquen coses com:

  • van atendre 136 infants d'entre 3 i 12 anys
  • el nivell d'assitència dels infants al Casal ha estat del 73% i que on hi ha més absentisme és en la franja de major edat (de 9 a 12 anys)
  • tenen una mitjana d'usos diaris al voltant del 50 places/dia, excepte en el primer trimestre d'any, en el que per manca de finançament van haver de reduïr el nombre de places ofertades
  • a l'avaluació de l'activitat del Casal hi participen els infants, les famílies i la comunitat amb la que treballen en xarxa

i l'entrevista que la publicació Àrea Besós ha fet amb els referents de cada grup d'edat d'infants usuaris del Casal, i on des del seu testimonitage, ens expliquen quina és la tasca que aquest equip de professionals de l'educació social fan dia a dia.

Una tasca fonamental en la qüotidianitat d'aquest veïns i veïnes més joves del barri en el seu procés de creixement en positiu en un entorn i context, que sovint no ho és.

Casal Infantil de La Mina

<p>Adreça: Carrer Ponent s/n</p>
<p>Telèfon: 689 751 388 i 93 462 10 40</p>
<p>Correu electrònic: <a href="casal@casalinfantillamina.com">casal@casalinfantillamina.com</a></p>
<p>Web: <a href="http://www.casalinfantillamina.com/ " target="_blank">http://www.casalinfantillamina.com/ </a></p>
<p>Xarxes socials:</p>
<p> - Twitter: <a href=" https://twitter.com/casalmina?lang=ca&quot; target="_blank">@casalmina </a></p>
<p>Descripció del servei: Entitat sense ànim de lucre creada pels propis veïns i veïnes que ofereix un servei d’acció social en el lleure.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.