Vés al contingut
x

#ImaginaPAZ :: Un vídeo per la pau fet al barri

25 febrer 2015

Hi ha moltes maneres d'aprendre. Fent protagonistes als infants i gaudint de l’aprenentatge fa que sigui més fàcil per ells interioritzar alguns continguts que després poden fer-los servir en el seu dia a dia. Aquest és un dels propòsits del projecte que l’Associació Casal Infantil La Mina ofereix als infants de 3 a 12 anys fa més de 30 anys al barri.

Durant les últimes setmanes de gener i coincidint amb el Dia escolar de la No Violència i la Pau, un grup de nens i nenes que participen d'aquest projecte educatiu i social de Sant Adrià han gravat un vídeo per fer difusió a favor de la pau, rebutjant la guerra i qualsevol tipus de violència.

Tot va començar amb la projecció del videoclip original de John Lennon i la seva cançó "Imagine", a part d'altres versions que s'han fet fins ara per entendre la dimensió i el significat que ha agafat la popular cançó. Després els propis infants van traduir la lletra i van gravar àudio i vídeo de la seva pròpia versió on surten diferents personatges, com el soldat trist que vol acabar amb la guerra o l'indi i el vaquer que volen tenir una bona convivència.

Aquest es el vídeo #ImaginaPAZ amb el somni dels infants de construir un món en pau sense cap tipus de violència.

 

Si us agrada i voleu ajudar a la difusió del somni, podeu compartir el vídeo amb els vostres amics i coneguts. A les xarxes socials, estan fent servir els següents hashtags: #ImaginaPAZ @casalmina #Yotambiénsoysoñador

Casal Infantil de La Mina

<p>Adreça: Carrer Ponent s/n</p>
<p>Telèfon: 689 751 388 i 93 462 10 40</p>
<p>Correu electrònic: <a href="casal@casalinfantillamina.com">casal@casalinfantillamina.com</a></p>
<p>Web: <a href="http://www.casalinfantillamina.com/ " target="_blank">http://www.casalinfantillamina.com/ </a></p>
<p>Xarxes socials:</p>
<p> - Twitter: <a href=" https://twitter.com/casalmina?lang=ca&quot; target="_blank">@casalmina </a></p>
<p>Descripció del servei: Entitat sense ànim de lucre creada pels propis veïns i veïnes que ofereix un servei d’acció social en el lleure.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.