Vés al contingut
x

Josep Maria Monferrer :: Gent del Barri

13 octubre 2011

Comença el curs i torna la publicació de les videoentrevistes realitzades a veïns i veïnes del barri.

En aquesta en Josep Maria Monferrer, un dels referents als moviments socials i educatius del barri, ens fa un repàs sobre la historia del barri, la seva realitat i els moviments veïnals, els seus orígens i el seu futur des del projecte que actualment porta endavant: l'Arxiu Històric del barri de La Mina.

 

De nou agraïm l'esforç, el treball i saber fer de la gent que ens ha donat un cop de mà per crear, editar  publicar. Sobretot a l'Alba Sotorra de Safofilms per la seva aportació al projecte i a Josep Maria per la seva generositat.

També volem aprofitar aquest espai per fer un record a Consuelo, una de les dues protagonistes de l'anterior entrevista i membre d'Alfa Costura. El passat dissabte 1 d'octubre ens va deixar a causa d'una malaltia que portava temps intentant superar.

El dia de la gavació ens va fer un dels regals més bonics que ens podia fer i va participar en el nostre projecte per donar-nos testimoni de la seva vida i les seves ganes de viure. Nosaltres volem agrair aquest esforç i pensar que una part d'ella estarà sempre entre nosaltres.

 

 

Recordem que aquesta es la quarta videoentrevista que presentem i que pots veure la resta a la web de desdelaminaTV

desdelamina.net

logo_ddlm.pngAdreça: Carrer Mar s/n

Telèfon: 933 811 578

Correu electrònic: info@desdelamina.net

Web: www.desdelamina.net

Xarxes socials:

- Facebook: @desdelamina

- Twitter: @desdelamina

Descripció del servei: Projecte de dinamització comunitària nascut al 2003 i encarregat de crear un canal de promoció de la vida al barri, on tothom pugui participar-hi.

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.