Vés al contingut
x

Setmana d'activitats a La Mina pel Dia Internacional de les dones

15 març 2017

El barri de La Mina va viure una setmana plena d'activitats i esdeveniments amb motiu del Dia Internacional de les dones (8 de març). Les entitats i la ciutadania van participar en una sèrie d'actes que van servir per reivindicar la igualtat de condicions entre gèneres.

      

Tal i com aclamava el manifest del Consell municipal de les dones de Sant Adrià de Besòs, "un any més ens trobem amb la necessitat de reclamar la igualtat de condicions per a una meitat de la societat (la de les dones), la qual pateix discriminació, manca d'oportunitats i desigualtats al llarg de la seva vida". 

Per aquest motiu, el barri de La Mina va preparar una setmana d'actes comunitaris amb l'ajuda de les diverses entitats i agrupaments que hi formen part.

Podeu trobar tota la informació relativa a les jornades del Dia internacional de les dones al barri, facilitades pel consorci. 

Consorci del Barri de la Mina

<p><img hspace="10" align="left" width="150" alt="" src="http://www.desdelamina.net/imagenes/logos/Consorci_Mina_a_color.png&quot; /></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>Adreça: Carrer Mar, 12 entresòl</p>
<p>Telèfon: 934 620 020</p>
<p>Correu electrònic: <a href="consorci@barrimina.cat">consorci@barrimina.cat</a></p>
<p>Web: <a href="www.barrimina.cat&quot; target="_blank">www.barrimina.cat</a></p&gt;
<p>Descripció del servei: Recull la voluntat de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona per tal de dirigir, coordinar i executar l’aplicació del Pla de Transformació del barri de la Mina.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.