Vés al contingut
x

Sustos per somriures

4 novembre 2013

Un any més, per Halloween el Casal Cívic del barri de La Mina obrirà les portes del seu passatge del terror benèfic. Serà la nit del proper dissabte 9 de novembre, amb una sessió per infants i les seves famílies a les 18.30h i una versió amb més terror a partir de les 20.00 h pels joves i adults.

 

Es proposa canviar els “sustos” que et faran cridar de por, pels somriures dels infants destinant els 2 euros de cada entrada als projectes d'educació en el lleure i acció social de l'Associació Casal Infantil La Mina.

Els visitants es convertiran en els protagonistes d’una experiència terroríficament divertida ambientada en un hospital en quarantena, en el que hauran de trobar la manera d’escapar sense que el virus els hi faci afecti passant per més de 10 escenes, com el quiròfan, el laboratori d’experiments o les sala d’aïllament, escenificades per una quinzena de persones.

Les entrades es poden comprar a la taquilla del passatge el mateix dia, o de manera anticipada les tardes del 5 al 7 de novembre al Casal Cívic del barri de La Mina.

 

 

Casal Infantil de La Mina

<p>Adreça: Carrer Ponent s/n</p>
<p>Telèfon: 689 751 388 i 93 462 10 40</p>
<p>Correu electrònic: <a href="casal@casalinfantillamina.com">casal@casalinfantillamina.com</a></p>
<p>Web: <a href="http://www.casalinfantillamina.com/ " target="_blank">http://www.casalinfantillamina.com/ </a></p>
<p>Xarxes socials:</p>
<p> - Twitter: <a href=" https://twitter.com/casalmina?lang=ca&quot; target="_blank">@casalmina </a></p>
<p>Descripció del servei: Entitat sense ànim de lucre creada pels propis veïns i veïnes que ofereix un servei d’acció social en el lleure.</p>

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.
CAPTCHA Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.