Vés al contingut
x

Taulell

Serveis Socials continua la seva tasca amb especial atenció a la Gent Gran

23 hores 6 minuts ago

 
L'Ajuntament de Sant Adrià continua treballant dur per ajudar a totes les persones que més ho necessiten en aquestes circumstàncies, especialment, la Gent Gran.
 
L'àrea de Serveis Socials està en constant coordinació amb tota la xarxa assistencial relacionada amb aquest col·lectiu: centres de dia, residències, ambulatoris, menjars a domicili, SAD, teleassistència i banc d'aliments.
 

redaccio

UPC Estudiants, la Universitat al mòbil

23 hores 20 minuts ago
Dissenyada específicament per a l’estudiantat, la nova app UPC Estudiants és una versió beta que recull informació útil sobre la Universitat. La seva posada en marxa s’ha accelerat per incorporar informació sobre l’emergència sanitària.

La ciutadania s’uneix per aturar el coronavirus

2 dies ago

 
L’actual brot de coronavirus que va començar fa dos mesos a la ciutat xinesa de Wuhan ja s’ha estès a més de 120 països, sent Espanya un dels més afectats a la cua després d’Itàlia. Fins i tot l’OMS ha arribat a qualificar aquest virus en els darrers dies com a “pandèmia”, un virus que ha anat atacant als ciutadans i ciutadanes a un ritme vertiginós i que en pocs dies ha doblat, inclús triplicat, la xifra d’afectats, arribant ja a més de 40.000 infectats i gairebé 3.000 morts.
 

redaccio

La UPC participa en la lluita contra el COVID-19 amb diferents projectes de recerca i la impressió 3D de material hospitalari

2 dies 19 hores ago
Atenent l’emergència sanitària per la pandèmia causada pel COVID-19, diversos grups i centres de recerca de la UPC treballen en diferents projectes científics en la lluita contra l’expansió del virus. S’hi sumen diferents iniciatives de professorat, investigadores i investigadors, així com d’estudiants que han posat a disposició el seu coneixement i els seus equipaments d’impressió 3D per a la producció de mascaretes, respiradors i viseres de protecció per a hospitals.

Sant Adrià suspèn el pagament del lloguer per als habitatges socials propietat de l’Ajuntament

3 dies 17 hores ago

 
L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs acaba d'establir una moratòria en el pagament del lloguer per als habitatges socials de la seva propietat. La mesura es durà a terme a través de l'empresa municipal Pla de Besòs – Oficina Local d’Habitatge.  El Consorci del barri de la Mina ha adoptat la mateixa mesura i es preveu que beneficiï a unes 564 famílies en total (360 del Consorci i 204 del Pla Besòs i la majoria de la Mina).
 

redaccio

La decisió de les federacions catalanes, a l’espera de les estatals

3 dies 18 hores ago

Tornar a la normalitat és, ara com ara, una quimera. Totes les competicions on hi participen equips colomencs i adrianencs acumulen dues setmanes sense exercitar-se, i de ben segur que aquesta serà la rutina durant el pròxim mes, quasi amb el mes de maig a la cantonada. 

Les federacions catalanes de futbol i basquetbol, els dos esports majoritaris a Santa Coloma i Sant Adrià ja han transmès la seva intenció de finalitzar el curs d’enguany, tal com han assegurat les federacions nacionals, però aquesta determinació serà molt difícil de satisfer.

redaccio

La UBSA suspèn el torneig nacional Infantil del mes de maig

3 dies 19 hores ago

La Unió Bàsquet Sant Adrià ha suspès la present edició del seu prestigiós torneig Infantil, que s’organitza cada any durant la primera quinzena del mes de maig. Les millors fornades nacionals hi participen ininterrompudament des de l’any 2006 però la crisi del coronavirus ha cancel·lat la competició d’enguany.

Tot i quedar encara mes i mig, el club adrianenc ha publicat un comunicat en les seves xarxes socials i considera que la seva suspensió és la decisió més encertada. FC Barcelona i Tecnyconta Zaragoza van transmetre al club la seva renúncia de participació, fa uns dies.

redaccio