Vés al contingut
x

Taulell

Endesa col·labora amb l’Ajuntament en la nova línia d’ajuts econòmics per a persones autònomes i petites empreses

13 hores 36 minuts ago
La Companyia aportarà 150.000 euros per proveir aquest fons adreçat a pimes i persones autònomes del municipi que es pot sol·licitar des d’avui i fins al proper 30 de novembre. Es tracta de la segona convocatòria d’aquestes característiques que compta amb el finançament d’Endesa, l’anterior hi van participar un total de 69 empreses.

Les investigadores Carme Torras i Nuria Montserrat, Premi Nacional de Recerca i Premi Talent Jove, respectivament

13 hores 44 minuts ago
Carme Torras, professora d’investigació de l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRI), centre mixt de la UPC i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), ha estat guardonada ‘ex aequo’ amb el Premi Nacional de Recerca 2020, juntament amb Bonaventura Clotet, referent mundial en la investigació del VIH. El guardó en la categoria de Talent Jove ha estat per a Nuria Montserrat, professora i investigadora ICREA a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC).

Creat el grup de recerca EXIT, centrat en xarxes i infraestructures del territori

1 dia 10 hores ago
El Consell de Govern del 8 d'octubre ha aprovat la creació del grup de recerca Enginyeria, Xarxes, Infraestructures, Territori (EXIT), vinculat al Departament d'Enginyeria Civil i Ambiental i a l'Escola de Camins. El grup d'investigadors consolida així la seva trajectòria de recerca, dedicada a analitzar i donar resposta als reptes de les xarxes de transport i a les infraestructures com a elements de vertebració del territori.

Ja es pot consultar el cens provisional per escollir les vacants dels representants al Claustre Universitari de la UPC 2021

1 dia 14 hores ago
Del 25 al 30 de novembre tindran lloc les votacions, per urna electrònica, per escollir les 26 vacants dels representants dels diversos sectors al Claustre Universitari de la UPC. El cens provisional per participar en aquest procés electoral està disponible al web eleccionsclaustre.upc.edu i, del 26 al 28, d’octubre, està obert el període de reclamacions.

Crida per promoure les capacitats tecnològiques dels grups de recerca i el talent de l’estudiantat al MWC i al 4YFN

2 dies 6 hores ago
La UPC ha obert dues convocatòries −El Radar i El Trampolí− per detectar projectes tecnològics dels grups de recerca i treballs de fi de grau, màster i doctorat de l’estudiantat en l’àmbit de les tecnologies mòbils i àrees relatives. La finalitat és mostrar els projectes més innovadors a la propera edició del Mobile World Congress (MWC) i del Four Years From Now (4YFN).

Antoni Olivé, Antoni Giró i Amalfi Analytics, reconeguts a la 18a Festibity

5 dies 16 hores ago
La 18a edició de la Festibity ha reconegut, entre altres persones, els exdegans de la FIB-UPC Antoni Olivé i Antoni Giró amb les Mencions FIB i l’’spin-off’ Amalfi Analytics amb la Menció Fiberemprenedors. Unes distincions que atorga la FIB i l’associació d’antics alumnes FIB Alumni per reconèixer la tasca de les persones i empreses en l’àmbit de les tecnologies de la informació.

L’Ajuntament, amb el suport econòmic d’Endesa, obre una segona convocatòria de la línia d’ajuts per al manteniment i la continuïtat de l’activitat econòmica del municipi, atesa la pandèmia de la COVID-19.

5 dies 16 hores ago
Amb el finançament d’Endesa, la Junta de Govern Local ha aprovat l’11 d’octubre de 2021 la convocatòria d’una línia de subvenció adreçada a les persones autònomes i a les empreses de fins a 49 treballadors afectades per la situació de crisi econòmica ocasionada per la COVID-19.

Tret de sortida de l’AI and Music S+T+ARTS Festival, organitzat per Sónar, la UPC i betevé a Barcelona

6 dies 13 hores ago
L'AI and Music S+T+ARTS Festival, que organitzen conjuntament Sónar, la UPC i betevé, els dies 27 i 28 d’octubre, en format híbrid, compta amb prop de 30 activitats que interelacionen música i Intel·ligència Artificial. Un esdeveniment que reunirà músics, científics i artistes de tot el món. Les entrades per assistir a les activitats, a la venda al web del Festival, tenen descompte per a l'estudiantat de la UPC (preu de l'entrada a 15 euros).

Tret de sortida de l’AI and Music S+T+ARTS Festival, organitzat per Sónar, la UPC i betevé a Barcelona

6 dies 13 hores ago
Sónar, la UPC i betevé han presentat les activitats de l’AI and Music S+T+ARTS Festival, que organitzen conjuntament els dies 27 i 28 d’octubre, en format híbrid i que compta amb prop de 30 activitats que interelacionen música i Intel·ligència Artificial. L'esdeveniment, que reunirà músics, científics i artistes de tot el món, arrencarà amb dues hackatons prèvies, en format híbrid, al Campus Diagonal Nord de la UPC el cap de setmana del 23 i 24 d'octubre. Les entrades per assistir a les activitats, a la venda al web del Festival, tenen descompte per a l'estudiantat de la UPC (preu de l'entrada a 15 euros).