La Caminada Internacional de Barcelona ha passat per Sant Adrià del Besòs

Un dels tres itineraris ha creuat la platja de Sant Adrià i la desembocadura del riu Besòs on hi havia un control de pas i avituallament

Els passat cap de setmana va tenir lloc la Caminada Internacional de Barcelona 2007. Aquesta activitat ha inclos 3 itineraris –de 30, 20 i 10 km- un dels quals, el de 20 km, ha passat per Sant Adrià concretament per la platja de Sant Adrià, la desembocadura del riu Besòs i el parc fluvial del Besòs (on hi havia un control de pas i avituallament).

La Caminada Internacional de Barcelona està oberta a la participació de tothom i amb projecció internacional per tal de donar a conèixer les belleses i particularitats de Barcelona tan als que hi resideixen com als que la visiten d’arreu del país i del món.

L’any 2001 es va realitzar a Barcelona per primer cop una Caminada Internacional que va néixer amb una decidida vocació de continuïtat. L’any 2002 es va ampliar la proposta amb dos itineraris, un d’11 km i l’altre de 21 km, i també se li va donar un caràcter temàtic, en aquell cas el Modernisme. La tercera edició de la caminada, efectuada el març del 2003, va seguir la mateixa pauta de l’anterior si bé el tema escollit va ser el de donar a conèixer els parcs i jardins de la ciutat. La quarta edició, efectuada l’octubre del 2003 va incorporar un canvi significatiu, es va ampliar la proposta a dos dies d’un mateix cap de setmana, amb una doble finalitat, ampliar la proposta d’itineraris i, alhora, adaptar l’activitat a les condicions que estableix la IML International Marching League per a formar part de la seva organització.

A l’edició del 2004 es va ampliar la proposta d’itineraris a base d’efectuar-ne tres cada un de los dos dies. Aquests itineraris es varen dissenyar pensant en els valuosos atractius que té la nostra ciutat, i perquè al mateix temps que es fa un exercici físic, s’aprofiti per a conèixer una part significativa d’aquest patrimoni tan important que té la ciutat.

Si vols saber més sobre la Caminada Internacional visita la pàgina web www.euro-senders.com/internacional