La Ràdio i la Biblioteca de La Mina practiquen el treball en xarxa

  • Categoria de l'entrada:Cultura

Comença una col.laboració entre la Biblioteca Font de La Mina i el programa "La Mañana" de Radio La Mina, entre les noves activitats que estrena la biblioteca per a aquest 2012: Club de lectura, L'hora del conte, tallers, xerrades…

Amb el començament d'any, és un bon moment per a fer propòsits per als pròxims 365 dies. Però a la Biblioteca Font de La Mina, més que els propòsits els hi interessa començar l'any amb un seguit de noves activitats, entre elles, la nova col.laboració amb "La Mañana", el programa despertador de Radio La Mina. Cada dimecres a les 10:30 a part de les notícies i novetats de la biblioteca, es llegiran contes per a adults així com els ecrits, relats, poemes… que els usuaris de la biblioteca els hi facin arribar. Per acabar una cançó dedicada a l'audiència seleccionada dels fons musical de la biblioteca.

Una altra de les novetats és el club de lectura. El club es reuneix un cop al més per a construir un espai de trobada entre lectors que vulguin compartir experiències sobre la lectura d'un títol concret. Aquest mes han decidit llegir: " La casa de los espíritus" de Isabel Allende.

I també continuen amb els cursos d'informàtica i les xerrades, aquest gener "Música de Baile, Baile de Música" i sobre l'Autoestima.

Programació Gener biblioteca

Podeu consultar aquí tota la programació d'aquest mes de Gener

Podeu enviar els vostres escrits, relats, poemes,… a la direcció b.st.adriab.fm(arroba)diba.cat o a través de la seva pàgina del Facebook on també podeu anar seguint les seves activitats.

Podeu escoltar el programa cada dimecres a les 10:30 al 102.5 de la FM, o per internet a laweb de Radio La Mina o escoltar els programes passats al servei de podcast