Marató fotogràfica FAC08

2n festival d’art de carrer de Sant adrià de Besòs

Aquesta exposició està organitzada per l’agrupació fotogràfica de Sant Adrià i El Generador i ens mostra els millors moments del festival captats per la gent del carrer.

A la inauguració farem l’entrega de premis de la Marató fotogràfica del festival a càrrec de l’Ajuntament de Sant Adrià i de l’agrupació fotogràfica, la presentació del video del festival realitzat per la habitación pequeña, la performance de Gulito i tot això amenitzat per un refrigeri.

A l’exposició podrem veure una selecció de 33 fotografies de 18 autors que ens mostren la seva visió del festival. Les imatges captan petits fragments i moments espectaculars de l’esdeveniment, son fotografies en b/n i color.

A més de les fotografies de la marató fotogràfica tindrem algunes propostes sorgides en el festival, com l’obra escultórica de Kardo Kosta amb la seva intervenció escultórica en un tronc d’un plataner, podrem veure el procés de cocció de les peçes de ceràmica al foc que van realitzar al carrer els alumnes de ceràmica de rakú de Sant adrià, la intervenció de l’artista anglesa Trish Scott que va realitzar escultures amb roba trovada en els carrers de sant adrià, i els esboços pictòrics de Blanca Haddad, Elina Emhof, Gemma Otero i Paola Mikiej.

EL FAC08

Des de l’organització valorem molt positivament aquesta segona edició del Festival. Hem donat un pas endavant respecte a l’any anterior, el festival s’ha ampliat un dia més i s’ha situat com un dels esdeveniments més importants de la ciutat de Sant Adrià de Besòs. El resultat ha sobrepassat les expectatives inicials gràcies a la bona resposta ciutadana i la programació de qualitat.

Mes de 5000 persones van gaudir de dos dies d’art i cultura amb propostes de circ, dansa, art i música pensades per a tots els públics.

Estem en la línia de donar un pas endavant. Cal apostar per la consolidació del Festival, i col·locar a Sant Adrià dins d’un panorama més ampli que identifiqui la ciutat amb el festival i poder convertir-se, així, en un aparador cultural i artístic de qualitat de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Si vols més informació: www.elgenerador.org