Pan y Rosas :: nou pas programat al cicle de cinema i immigració

Aquesta iniciativa vol conscienciar sobre la diversitat cultural, que cada cop és més present als carrers de Sant Adrià de Besòs

Després d’unes quantes sessions, el cicle de cinema continua reflexionant sobre el fenomen de la immigració. Aquesta és la iniciativa que ha engegat l’aula informativa de l’Associació Unesco, juntament amb la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Adrià. El cicle també té la col·laboració del Cine Club de l’Ateneu Adrianenc, local on es projectaran els films.

El primer títol que es va mostrà va ser Crash, de Paul Haggis, guanyadora d’Oscar, en la qual diversos personatges de diferents races es troben al voltant d’una trama marcada per un accident de circulació. Hem pogut veure In this world, La promesa, Oriente es Oriente al mes passat.

Altres títols que es passaran seran Pan y rosas, a l’octubre; De todo corazón, al novembre, i Salam Bombay, al desembre. Totes aquestes pel·lícules es projectaran els segons dimarts de cada mes.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de conscienciar sobre la diversitat cultural, que cada cop és més present als carrers de Sant Adrià de Besòs, i també a la resta de municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.