Presentació pública del Mapa de la Diversitat de Creences i Conviccions de Sant Adrià de Besòs

El mapa, elaborat pel Centre UNESCO de Catalunya, proposa un viatge interactiu per la diversitat cultural i religiosa de la ciutat.

El proper dijous 2 d’octubre a les 18.30 hores, tindrà lloc la presentació pública del Mapa de la Diversitat de Creences i Conviccions de Sant Adrià de Besòs, elaborat pel Centre UNESCO de Catalunya – Unescocat. L’acte tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la ciutat, situat a la primera planta de l’edifici. La presentació anirà a càrrec de la primera tinent d’alcalde de la ciutat, Isabel Marcuello, i del director d’Unescocat, Miquel Àngel Essomba. Lluís Carles Domínguez, que ha coordinat l’elaboració del mapa, farà una demostració pràctica del seu ús. L’acte ha estat organitzat per Unescocat, per l’entitat Cosint Fronteres i per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

Aquest mapa interactiu, que és fruit d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i Unescocat, proposa un viatge interactiu per la diversitat cultural i religiosa de la ciutat. Vol ser una eina útil en la gestió de la diversitat religiosa, per tal d’afavorir el diàleg i la bona convivència entre les comunitats religioses. El mapa interreligiós s’ha elaborat des d’una perspectiva laica de respecte per la diversitat religiosa, per tal d’afavorir la bona relació entre les diferents comunitats, l’administració i els ciutadans. Aquest servei s’ha dut a terme amb èxit en d’altre ciutats, com és el cas de Badalona i Blanes.