Recta final de les noves dependències de la policia local

Aquest local ocuparà 950m2 i estarà ubicat a les oficines de la planta baixa de l’edifici Besòs

S’estan enllestint els últims retocs de les noves dependències de la policia local, ubicades a les oficines de la planta baixa de l’edifici Besòs, al carrer Olímpic cantonada amb el carrer de Pi i Gibert.

Aquest local que ocupa uns 950 m2 és un modern espai equipat amb les darreres tecnologies. Consta d’una sala de treball àmplia – situada en la façana de davant de la zona enjardinada, amb grans finestrals- i una sèrie de despatxos individuals. En la zona interior hi ha una àrea de control i decisió – que té una sala de comunicacions amb control de trànsit i accessos al riu- una sala de repartiment i serveis, i una altra de reunions i crisi. En la zona posterior, amb façana al carrer de Pi i Gibert, estan les àrees de serveis i descans, de magatzem, aparcament i instal·lacions.

En la coberta de l’edifici s’han instal·lat plaques solars per tal d’aconseguir un estalvi energètic important, ja que aquestes escalfaran l’aigua sanitària i els vestidors.

Davant de l’edifici Besòs s’ha remodelat la zona enjardinada per tal de permetre situar els vehicles del servei. L’accés a aquest aparcament estarà restringit i serà, principalment, pel carrer Olímpic.